του Μυλωνά Παναγιώτη

Το AMAS ( Antimalignin antibody in Serum) ή αντι-κακοηθήνη του ορού, είναι ένα τεστ, το οποίο με πολύ μεγάλη ακρίβεια ανιχνεύει όλους τους τύπους καρκίνου, στο πολύ αρχικό τους στάδιο. Ανακαλύφθηκε από τον Dr. Samuel Bogoch, πρίν από περίπου 27 χρόνια. Ο Dr. Bogoch  είναι καθηγητής στο Harvard Medical School και στο Boston University School of Medicine. Είναι νευροχημικός και μελετά το ανθρώπινο νευρικό σύστημα για πάνω από 20 χρόνια. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Foundation for Research on the Nervous System ( Ίδρυμα Ερευνών για το Νευρικό σύστημα ), με πάνω από 150 δημοσιεύσεις σε ιατρικές εφημερίδες.

Όταν το AMAS τεστ είναι θετικό, δείχνει ότι οποιοσδήποτε τύπος καρκίνου υπάρχει οπουδήποτε στο σώμα. Η ακρίβειά του είναι σε ποσοστό πάνω από 95% και εάν επαναληφθεί για δεύτερη φορά το τεστ, η ακρίβειά του φθάνει το 99%. Το τεστ AMAS μπορεί να ανιχνεύει τον οποιονδήποτε τύπο καρκίνου, πολύ πιο πριν από την εμφάνιση των συμπτωμάτων, αυξάνοντας έτσι δραστικά την πιθανότητα για μόνιμη θεραπεία. Το AMAS τεστ χρησιμοποιείται για διπλό σκοπό. Πρώτον ως τεστ για την διαπίστωση ύπαρξης καρκίνου στο σώμα και δεύτερον ως τεστ για την παρακολούθηση της εξέλιξης του καρκίνου. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί και αναγνωρίζει μια πρωτεΐνη στην επιφάνεια των καρκινικών κυττάρων. Ο Dr. Brogoch ήταν αυτός ο οποίος πρώτος ανακάλυψε το 1988 αυτή την πρωτεΐνη και την ονόμασε malignin ( κακοηθήνη). Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αναγνωρίσει την παρουσία της κακοηθήνης, αρχίζει να παράγει αντισώματα αντι-κακοηθήνης. Ο Dr. Brogoch τότε ανέπτυξε το τεστ AMAS, το οποίο επισημαίνει την παρουσία καρκίνου, αναγνωρίζοντας την παρουσία των αντισωμάτων της αντι-κακοηθήνης.

Όλοι οι τύποι καρκίνου, παράγουν το αντίσωμα αντι-κακοηθήνη. Επειδή τα καρκινικά κύτταρα υπάρχουν-δημιουργούνται στο σώμα μας καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής μας, τα αντισώματα αντι-κακοηθήνης υπάρχουν στον καθένα μας σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει αυτά τα κύτταρα καθώς σχηματίζονται στον οργανισμό. Όταν το τεστ AMAS δείξει ως αποτέλεσμα πάνω από το καθοριστικό όριο των 135, αυτό αποτελεί ένδειξη ότι υπάρχουν καρκινικά κύτταρα στον οργανισμό, τα οποία το ανοσοποιητικό σύστημα αδυνατεί να αντιμετωπίσει-καταστρέψει και ότι ο καρκίνος είναι προ των πυλών. Οι φυσιολογικές τιμές για το AMAS τεστ οι οποίες δείχνουν την ανυπαρξία οποιουδήποτε τύπου καρκίνου, είναι γύρω στο 65, ενώ όταν οι τιμές ξεφύγουν πάνω από το όριο των 135, τότε πρέπει να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα, ώστε με την διατροφή και τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, να ρίξουμε αυτές τις τιμές ξανά στο φυσιολογικό τους. Το τεστ AMAS, ανιχνεύει πολύ έγκαιρα την ύπαρξη του καρκίνου στον οργανισμό, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει τον τύπο του καρκίνου καθώς και την ακριβή του θέση.

Ο Dr. Burton Goldeberg αναφέρει στο βιβλίο του ΄΄ Alternative Medicine : The Definitive Guide to Cancer ΄΄, ότι το αιματολογικό τεστ AMAS , αποτελεί μια έγκαιρη διάγνωση για την ύπαρξη καρκίνου, 19 μήνες νωρίτερα από τις άλλες παραδοσιακές μεθόδους ανίχνευσης. Ο Dr. Ron Schmid  αναφέρει ότι το AMAS τεστ, αποτελεί ένα σπουδαίο τρόπο ελέγχου και ανίχνευσης του καρκίνου καθώς και των υποτροπών του και έναν οδηγό κατά την διάρκεια της θεραπείας. Ο Dr. Frank Rouscher Jr  αντιπρόεδρος στην  American Cancer Society, αναφέρει στην The New York Times  ότι ΄΄ εκείνο το οποίο είναι τόσο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο τεστ (AMAS), είναι ότι αυτό δεν εξαρτάται από τον τύπο του καρκίνου καθώς και από το στάδιο του καρκίνου΄΄. Ο Dr. Tim Smith MD, στο βιβλίο του ΄΄ The GcMAF Book (2.0) ΄΄, συστήνει το τεστ AMAS, το οποίο αναφέρει ότι προσδιορίζει την παρουσία καρκίνου ή την απουσία του από το σώμα και ότι το AMAS προσδιορίζει πρώτο από όλα τα άλλα τεστ, την εμφάνιση των αντικαρκινικών αντισωμάτων στον οργανισμό.

Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι το AMAS τεστ στην περίπτωση υποψίας καρκίνου του προστάτη, διότι χάρις σ’ αυτό μπορούμε να αποφύγουμε τις πολύ επώδυνες και επικίνδυνες βιοψίες του προστάτη.

Το AMAS τεστ δεν συστήνεται για ανίχνευση καρκίνου, όταν αυτός βρίσκεται στο τελευταίο του στάδιο, διότι σ’ αυτό το στάδιο το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να παράγει αντισώματα.

To AMAS τεστ διανέμεται από την εταιρεία Oncolab Inc  ( www.oncolabinc.com) , σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς-εργαστήρια.

 

                                                                Your  Health  In  Your  Hands**

 

References

1/ www.gcmaf.timsmithmd.com/book/chapter/20/ , 2/ www.sandrastory.com/dr-samuel-bogochs-early-detection-cancer-test , 3/ www.nytimes.com/1987/12/business/business-and-health-a-new-test-for-cancers.html , 4/ www.oncolabinc.com/patients.html , 5/ The TRUTH about CANCER  – TY M. BOLLINGER

 

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που  αφορούν την υγεία του.

 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή .

 

 

 

 

Pin It on Pinterest