του Παναγιώτη Μυλωνά

 Remdesivir : το φάρμακο αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, που προωθεί η Big Pharma και ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) για την θεραπεία του κορονοϊού, μέχρι να βρεθεί το ΄΄μαγικό΄΄ εμβόλιο.

Hydroxychloroquine (Υδροξυχλωροκίνη), το πάμφθηνο φάρμακο του λαού (κόστος κάτω από 10 ευρώ), το οποίο είναι στην κυκλοφορία από το 1950 και το οποίο πολεμάει η Big Pharma και ο ΠΟΥ, γιατί είναι πάμφθηνο και θεραπεύει.

Ας δούμε όμως πως τρέχουν οι εξελίξεις για τα δυο αυτά φάρμακα και μέσα από την έρευνα μας, ας ρίξουμε φως και αλήθειες, γύρω από αυτές.

Το φάρμακο Remdesivir είναι ένα αντιιικό φάρμακο, κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 2009 ως κύριο φάρμακο κατά της ηπατίτιδας και του ιού Ebola, αλλά κρίθηκε αναποτελεσματικό και μπήκε στο ράφι. Πρόσφατα λόγω της εμφάνισης του κορονοϊού, επανήλθε στο προσκήνιο ως θεραπεία για τους ασθενείς με COVID-19, μειώνοντας από ότι λένε οι υποστηρικτές του, τον χρόνο θεραπείας στους ασθενείς με μέτρια ή σοβαρά συμπτώματα, κατά 30%.

Κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Gilead Sciences και η Κίνα έχει στην κατοχή της την πατέντα για το ανωτέρω φάρμακο (Remdesivir), μέσω ειδικής συμφωνίας με την εταιρεία UNITAID , η οποία φιλοξενείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) στη Γενεύη, συνεργάζεται με το ίδρυμα Clinton Foundation και της οποίας ένα από τα γραφεία της είναι κοντά στην Wuhan της Κίνας (από όπου ξεκίνησε η μετάδοση του κορονοϊού) και που οι κύριοι χορηγοί της είναι ο Soros, o Bill Gates και ο ΠΟΥ.

H εταιρείες Gilead Sciences και UNITAID, υπήρξαν και χρηματικοί υποστηρικτές της Hillary Clinton, ενώ ο Antony Fauci , ήταν ο υπεύθυνος και με την δική του υπογραφή στάλθηκαν εκατομμύρια στον Ινστιτούτο Λοιμωξολογίας της Wuhan για την μελέτη του κορονοϊού.

Φυσικά όλοι οι ανωτέρω ελέγχονται πλέον και θα λογοδοτήσουν στην Αμερικανική Δικαιοσύνη, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Τυχαίο μάλλον το γεγονός να υποθέσουμε, ότι όλοι οι εν Ελλάδι λοιμοξιωλόγοι,  αναφέρουν Remdesevir  και στάζει η γλώσσα τους.

΄΄ Η υδροξυχλωροκίνη έχει περίπου 90% πιθανότητα να βοηθήσει τους  ασθενείς  με COVID-19 ΄΄ !!!       – Association of American Physicians and Surgeons (Ένωση Αμερικανών Ιατρών και Χειρούργων )

Ο Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ  Anthony Fauci,  δήλωσε ότι η υδροξυχλωροκίνη (HCQ) δεν είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τον κοροναϊό, με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα. Πριν από λίγα χρόνια όμως, το βρετανικό ιατρικό περιοδικό, The Lancet, δημοσίευσε άρθρο, για την ασφάλεια της υδροξυχλωροκίνης. Το γεγονός αυτό όμως, ήταν πριν η υδροξυχλωροκίνη σε συνδυασμό με τον ψευδάργυρο, να βρεθούν  αποτελεσματικά για την θεραπεία κατά του Covid-19. Έτσι ο Covid-19,  μετέτρεψε την αποτελεσματικότητα της υδροξυχλωροκίνης  σε μεγάλο πρόβλημα για την Big Pharma και τον ΠΟΥ.

Ο στόχος της Big Pharma και των παγκοσμιοποιητών, ήταν ότι έπρεπε να καταλάβει ο κόσμος, ότι δεν μπορεί να υπάρξει θεραπεία για τον κορονοϊό, έως ότου εμφανιστεί ένα εγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ένα φθηνό κοινόχρηστο φάρμακο να απαλλάξει όλον τον πληθυσμό από το lock down.

Οποιαδήποτε θεραπεία η οποία λειτουργεί θετικά για τον COVID-19, θα κατέστρεφε το σχέδιο για την καθιέρωση ενός κερδοφόρου υποχρεωτικού εμβολίου.

«Σκοπός είναι να θάβουμε την υδροξυχλωροκίνη, ως χαμηλού κόστους θεραπεία και να θέτουμε στη θέση της μια εναλλακτική λύση υψηλού κόστους είτε αποτελεσματική είτε όχι, συμπληρώνοντας αυτήν την αύξηση των κερδών με μαζικό εμβολιασμό που μπορεί να βλάψει τον κόσμο, περισσότερο από τον ίδιο τον ιό. Η μόνη αξία που γνωρίζει η Big Pharma, είναι το κέρδος », γράφει ο Paul Craig Roberts.

Η ιατρική ομάδα του Dr. Vladimir Zelenko  στη Νέα Υόρκη, χρησιμοποίησε ένα απλό κοκτέιλ με τρία φθηνά, αποδεδειγμένα, ευρέως διαθέσιμα φάρμακα για τη θεραπεία του COVID-19  με επιτυχία, τουλάχιστον 500 ασθενών με κοροναϊό στην αρχή της επιδημίας. Χρησιμοποίησε μια θεραπεία εξωτερικού ασθενούς, η οποία  συνδυάζει το κοινό φάρμακο κατά της ελονοσίας υδροξυ-χλωροκίνη, με το δημοφιλές αντιβιοτικό αζιθρομυκίνη (γνωστή ως Z-Pak) και τον θειικό ψευδάργυρο. ” Έχει 100% σώσει τη ζωή όλων των ασθενών του.

Ο Dr. Stephen Smith, ιδρυτής του Smith Center για μολυσματικές ασθένειες και αστική υγεία στο East Orange του New Jersey, μίλησε για τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που βλέπει στους ασθενείς με κορονοϊό,  χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό υδροξυχλωροκίνης και το αντιβιοτικό αζιθρομυκίνη, σηματοδοτώντας  την «αρχή του τέλους » της επιδημίας του COVID-19.

Ο Dr. Smith  είπε επίσης, ότι δεν χρειάστηκε να τοποθετηθεί σε αναπνευστήρα ούτε ένας ασθενής, που είχε θεραπεύσει με τον ανωτέρω συνδυασμό, σε διάστημα πέντε ημερών. «Είναι ένα παιχνίδι αλλαγής. Είναι μια απόλυτη αλλαγή παιχνιδιού », είπε. «Νομίζω ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους της επιδημίας. Είμαι πολύ σοβαρός », δήλωσε ο Dr. Smith, του οποίου η εγκατάσταση βρίσκεται στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, το hotspot των ΗΠΑ για το ξέσπασμα του κορονοϊού.

΄΄ Η Ένωση Αμερικανών Ιατρών και Χειρούργων (The Association of American Physicians and Surgeons ), είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους ιατρικούς οργανισμούς στον κόσμο. Ο ΠΟΥ, το CDC ( Centers of Control and Prevention Disease)  και το FDA (Food and Dung Administration), είναι οι τελευταίοι που εμπιστεύομαι στα βιβλία μου. Hydroxychloroqine – ένα φτηνό, ευρέως συνταγογραφούμενο φάρμακο κατά της ελονοσίας που θεωρήθηκε ασφαλές για δεκαετίες, έως ότου έδειξε αποτελεσματικότητα στη θεραπεία του κορανοϊού , πρέπει να διατεθεί, να είναι ευρέως διαθέσιμο και να προωθηθεί αμέσως για να συνταγογραφήσουν οι ιατροί”, σύμφωνα με τον επιδημιολόγο Yale Dr. Harvey Risch.

Ο Dr. Risch σημειώνει, ότι ο συνδυασμός υδροξυχλωροκίνης με το αντιβιοτικό αζιθρομυκίνη , “έχει διαστρεβλωθεί  ευρέως τόσο στις κλινικές αναφορές, όσο και στα δημόσια μέσα ενημέρωσης” και ότι “πέντε μελέτες, συμπεριλαμβανομένων δύο ελεγχόμενων κλινικών δοκιμών, έχουν δείξει σημαντική αποτελεσματικότητα στη θεραπεία εξωτερικών ασθενών.”

Τα συμπεράσματα δικά σας….!!

                                                                     Your  Health  In  Your  Hands**

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση ή αντικατάσταση ιατρικών συμβουλών. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή .

 

Pin It on Pinterest