του Παναγιώτη Μυλωνά

Το CDC ομολογεί: Τα εμβόλια αποτυγχάνουν, τα εμβόλια μπορεί να είναι υπερ-διασκορπιστές & απαιτείται επιστροφή στις εντολές μάσκας για όλους, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμένων…

Μέσα από τα λόγια της ίδιας της διευθύντριας του CDC, Dr. Rochelle Walensky, η επίσημη αφήγηση για τα εμβόλια και τον covid μόλις αυτοκαταστράφηκε. Ενώ τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Walenksy είχε υποσχεθεί δημοσίως ότι οι εμβολιασμένοι δεν θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό και να μολύνουν άλλους (2) , αυτή την εβδομάδα δήλωσε δημόσια ότι τα εμβόλια αποτυγχάνουν και ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορεί τώρα να φέρουν υψηλότερα ιικά φορτία από τα μη εμβολιασμένα άτομα, συμβάλλοντας στην εξάπλωση του covid (3).

Ακόμα και το Yahoo News, συνήθως προσκείμενο στις Big Pharma, δεν μπορούσε να καλύψει την καταστροφική αφήγηση, αναφέροντας:

΄΄Το CDC ενημέρωσε τις οδηγίες του την Τρίτη για να συστήσει μάσκες σε εσωτερικούς χώρους, ακόμη και για εμβολιασμένους.

Η παραλλαγή Delta διευκολύνει τους εμβολιασμένους να μεταδώσουν τον ιό, ανέφερε το CDC.

Εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα που έχουν μολυνθεί από το Delta μπορεί να έχουν παρόμοια ιικά φορτία΄΄ (1)

Η USA Today ανησυχούσε τόσο πολύ από την ομολογία του CDC, που προσπάθησαν να θυμηθούν τη δική τους αναφορά που ανέφερε το NBC News. Σε πανικό, οι USA Today έσβησαν αυτή την πρόταση από την ιστορία τους:

΄΄Το NBC News, επικαλούμενο ανώνυμους αξιωματούχους που γνώριζαν την απόφαση, ανέφερε ότι έρχεται μετά από νέα δεδομένα που υποδηλώνουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να έχουν υψηλότερα επίπεδα ιού και να μολύνουν άλλους εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων που οφείλονται στην παραλλαγή δέλτα του κορονοϊού΄΄ (4)

Το CDC κρύβει επί του παρόντος αυτά τα δεδομένα από το κοινό, παρεμπιπτόντως, πιθανότατα επειδή γνωρίζει ότι μόλις αποκαλυφθούν τα δεδομένα, τυχόν εναπομείναντα κομμάτι της αφήγησης τους για το εμβόλιο θα καταρρεύσει αυθόρμητα.

Η «εξομολόγηση» του CDC απλώς εξαλείφει όλες τις υποσχέσεις που έγιναν στους εμβολιασμένους… τώρα συνειδητοποιούν αργά ότι είναι οι καταδικασμένοι σούπερ-διασκορπιστές.

Κάνοντας αυτές τις δημόσιες δηλώσεις, το CDC απλώς παραδέχτηκε ότι ολόκληρη η υπόσχεση ότι τα εμβολιασμένα άτομα είχαν ανοσία στον covid και δεν μπορούσαν να τη μεταδώσουν σε άλλους, απλά ξεκαθαρίστηκε. Αμέσως, το CDC ζήτησε από ολόκληρο το έθνος να επιστρέψει στις εντολές neanderthal mask, ακόμη και για όσους έχουν «πλήρως εμβολιαστεί»

Δημιουργείται τώρα το ερώτημα: Εάν η απάντηση δεν είναι εμβόλια, αλλά μόνο χρήση μάσκας, τότε γιατί η Αμερική χρειάζεται πρώτα το CDC; Και δεδομένου ότι οι μάσκες στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν για να μπλοκάρουν ιικά σωματίδια που είναι τάξεις μεγέθους μικρότερα από τα κενά στα νήματα της μάσκας, τότε πώς μπορούν οι μάσκες να τις σταματήσουν;

Και αν τα εμβόλια δεν λειτουργούν, τότε ποια είναι η χρήση των διαβατηρίων εμβολίων;

Όλα αυτά είναι μια ανοιχτή παραδοχή ότι το CDC δεν έχει εργαλεία κατά του covid και ότι οι τελευταίοι 18 μήνες υποσχέσεων για το εμβόλιο δεν ήταν παρά ψέματα και προπαγάνδα. Ακόμα χειρότερα, ολόκληρο το ιατρικό ίδρυμα έχει καταστείλει τη μόνη νόμιμη λύση σε αυτήν την πανδημία, που είναι η φυσική ασυλία, η οποία μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά μόνο όταν συνδυάζεται με καλή διατροφή και σωστή συμπλήρωση. Ωστόσο, το ενιαίο σύστημα ιατρικής λατρείας που κυριαρχεί στην κοινωνία σήμερα μπορεί να δει μόνο τα φάρμακα και τα εμβόλια ως πιθανές απαντήσεις, ποτέ τη διατροφή ή τη φυσική ασυλία. Ως εκ τούτου, το CDC δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει στην Αμερική, εκτός από την τυφλή υπακοή στα ψεύτικα επιστημονικά ψεύδη τους.

Αλλά είναι ακόμα χειρότερο: η διευθύντρια του CDC παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια σύντομα θα είναι ξεπερασμένα.

Αν μπορείτε να το φανταστείτε, η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ χειρότερη από ό, τι καλύπτεται εδώ μέχρι τώρα. Στις δημόσιες ομολογίες της αυτήν την εβδομάδα, η διευθύντρια του CDC Walensky παραδέχτηκε επίσης ότι ο covid «απέχει λίγες μόνο μεταλλάξεις» από το να καταστήσει όλα τα υπάρχοντα εμβόλια εντελώς παρωχημένα. Αυτή πρόσθεσε:

΄΄Η μεγαλύτερη ανησυχία για την οποία νομίζω ότι ανησυχούμε για τη δημόσια υγεία και την επιστήμη είναι ο ιός και οι πιθανές μεταλλάξεις. Έχουμε έναν πολύ μεταδοτικό ιό, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αποφύγει τα εμβόλιά μας ως προς το πώς μας προστατεύει από σοβαρές ασθένειες και θάνατο (5)

Λοιπόν, όπως θα μπορούσε να ρωτήσει κάθε λογικός άνθρωπος, ποιο είναι το νόημα της λήψης εμβολίων; Αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό όταν συνειδητοποιείτε ότι η «ανοσία» που προκαλείται από το εμβόλιο έχει τεκμηριωθεί ότι αρχίζει να ξεθωριάζει μετά από έξι εβδομάδες (6). Και μόλις το εμβόλιο εξασθενίσει, οι άνθρωποι γίνονται πιο ευάλωτοι σε λοιμώξεις, σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους ή αυτούς με φυσική ανοσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην Καλιφόρνια αυτή τη στιγμή καταγράφεται ο υψηλότερος αριθμός νέων κρουσμάτων Covid-19 σε κομητείες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού (7)

Ομοίως, πιέζοντας για μια άλλη ρακέτα “ενισχυτικών λήψεων”, οι εταιρείες εμβολίων δηλώνουν τώρα ανοιχτά ότι τα δικά τους εμβόλια σταματούν να λειτουργούν μετά από μερικούς μήνες, επομένως οι άνθρωποι θα χρειαστούν ενισχυτικά εμβόλια για να διατηρηθούν τα κέρδη από το εμβόλιο (8)

Στην πραγματικότητα, είναι ακόμα χειρότερο: Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι και οι «σούπερ-αναπαραγωγείς» covid παραλλαγών

Όχι μόνο οι άνθρωποι που είναι εμβολιασμένοι πλέον είναι υπερ-διασκορπιστές, αλλά αποδεικνύεται επίσης ότι είναι οι «υπερπαραγωγοί» παραλλαγών εμβολίων, όπως εξηγεί ο επιστήμονας εμβολίων Geert vanden Bossche (9)

Ο Dr Robert Malone προειδοποιεί για το «χειρότερο σενάριο» και αναφέρει τα πρώτα στοιχεία που δείχνουν ότι το Antibody Dependent Enhancement (ADE) αναδύεται τώρα

Στους επόμενους 12 μήνες περίπου, πιθανότατα θα δούμε ένα κύμα θανάτων μετά το εμβόλιο που αντικατοπτρίζει το κύμα των ανθρώπων που λαμβάνουν εμβόλια νωρίτερα φέτος. Ακόμη και ο Δρ Robert Malone, εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίου mRNA, προειδοποιεί ότι η εισαγωγή του CDC είναι ουσιαστικά μια επιβεβαίωση ότι έχουν αρχίσει οι επιδράσεις ενίσχυσης εξαρτώμενων από αντισώματα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Steve Bannon για το War Room Pandemic, ο Δρ Malone (παρεμπιπτόντως είναι πλήρως προ-εμβόλιο), δήλωσε:

΄΄Αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα βλέπατε αν συνέβαινε η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα … Η προστασία του Pfizer μειώνεται στους έξι μήνες. Όσοι έλαβαν Pfizer, που τώρα βρίσκονται σε φάση φθίνουσας κατάστασης, φαίνεται να μολύνονται. Αυτό ακριβώς που θα περιμένατε είναι το παράθυρο της μεγαλύτερης ευαισθησίας στην ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα, σε αυτή τη μακρά κλιμακούμενη φάση καθώς η απόκριση του εμβολίου μειώνεται.

Η κυβέρνηση αποκρύπτει τι συμβαίνει εδώ. Αυτό που φαίνεται να αναπτύσσει το χειρότερο σενάριο όπου το εμβόλιο στη φθίνουσα φάση προκαλεί τον ιό να αναπαράγεται πιο αποτελεσματικά από ό, τι αλλιώς, που είναι αυτό που ονομάζουμε ADE..΄΄

Όταν ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες υπέρ των εμβολίων στον κόσμο-ο εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίων mRNA-προχωράει και λέει ότι τα εμβόλια covid αντιπροσωπεύουν τώρα ένα «χειρότερο σενάριο», μάλλον αξίζει να δοθεί προσοχή…!!

                                                               Your   Health   In  Your   Hands**

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση ή αντικατάσταση ιατρικών συμβουλών. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή

References

1/ https://news.yahoo.com/cdc-says-fully-vaccinated-people-201508057.html 2/ https://www.msn.com/en-us/health/medical/cdc-data-suggests-vaccinated-don-t-carry-can-t-spread-virus/ar-BB1f8ofp            3/ https://www.naturalnews.com/2021-07-29-cdc-confesses-covid-vaccines-medical-hoax-higher-viral-loads.html           4/ https://www.naturalnews.com/2021-07-29-usa-today-buries-reporting-vaccinated-spreading-covid.html            5/ https://www.theepochtimes.com/cdc-director-warns-ccp-virus-may-be-a-few-mutations-away-from-evading-vaccines_3921709.html      6/ https://www.naturalnews.com/2021-07-28-study-artificial-covid-vaccine-immunity-wanes-weeks.html        7/ https://www.naturalnews.com/2021-07-28-most-new-coronavirus-cases-california-vaccinated-counties.html             8/ https://www.naturalnews.com/2021-07-29-biontech-ceo-booster-doses-vaccine-protection.html           9/ https://seemorerocks.is/vaccine-expert-gives-final-warning-stop-all-mass-covid-vaccinations-immediately-or-face-unleashing-incurable-deadly-unstoppable-wave-of-disease  10/ https://naturalnews.com/2021-07-29-cdc-confesses-vaccines-are-failing-the-vaxxed-can-be-super-spreaders.html

 

Pin It on Pinterest