του Παναγιώτη Μυλωνά

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες που έρχονται καθημερινά στο φως, αποδεικνύουν ότι το lockdown των υγιών ανθρώπων , ήταν περιττό. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο ήταν περιττό, αλλά αποδεικνύεται ότι η εφαρμογή της καραντίνας των ανθρώπων στα σπίτια τους, ήταν ένα τεράστιο λάθος.

Μια πρόσφατη μελέτη, με την συμμετοχή σχεδόν 800 ατόμων, δείχνει ότι όσο υψηλότερη είναι τα επίπεδα της βιταμίνης D στον οργανισμό, τόσο μικρότερα τα συμπτώματα λόγω του κορονοϊού.

Tip: Αν βγαίνετε στον ήλιο και αυξήσετε τα επίπεδα της βιταμίνης D, τότε σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας, απλά δεν μπορείτε να πεθάνετε από τον κορονοϊό (2).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία φαίνονται χαρακτηριστικά στο συνημμένο διάγραμμα, σε ασθενείς με COVID-19 των οποίων τα επίπεδα της βιταμίνης D στον οργανισμό ήταν 34 ng/ml, παρατηρήθηκαν μηδέν θάνατοι. Σε ασθενείς με επίπεδα βιταμίνης D 64 ng/ml, παρατηρήθηκαν απλά συμπτώματα γρίπης. Σε ασθενείς με επίπεδα βιταμίνης D 80 ng/ml στον οργανισμό, δεν παρατηρήθηκε κανένα σύμπτωμα ενώ σε ασθενείς με επίπεδα βιταμίνης D κάτω από 17 ng/ml, παρατηρήθηκε 100% θάνατος.

Άλλες δυο πρόσφατες έρευνες, η μια εκ των οποίων δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα  Aging Clinical and Experimental Research στις 06-05-2020 και η άλλη στο PubMed.gov στις 02-04-2020 συνοψίζουν:

  • Ιταλοί και Ισπανοί, γνωστοί για τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό, παρουσίασαν τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας.
  • Οι θάνατοι στις Σκανδιναβικές χώρες, ήταν πολύ χαμηλότεροι διότι οι άνθρωποι εκεί, έχουν υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης D, από περισσότερη έκθεση στον ήλιο και την κατανάλωση μουρουνέλαιου (cod liver oil).
  • Οι ηλικιωμένοι ενήλικες που συχνά έχουν χαμηλότερα επίπεδα βιταμίνης D, έχουν επηρεαστεί περισσότερο.
  • Και οι δύο μελέτες διαπίστωσαν ότι η ανεπάρκεια βιταμίνης D, συμβάλλει στο σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (4), (5)

Με τις παραινέσεις του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), οι παγκόσμιες υγειονομικές αρχές , πείθοντας σχετικά εύκολα και τις πολιτικές ηγεσίες, έκαναν το λάθος και απίστευτα, υποχρέωσαν ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή να τους υπακούσει. Προτείνοντας το ακριβώς αντίθετο από αυτό που χρειαζόταν το σώμα μας, ώστε να μην βρισκόμαστε στον ήλιο καθημερινά, στερώντας το την δυνατότητα να αυξήσει τα επίπεδα της βιταμίνης D. Δεν χρειαζόμαστε εμβόλιο κορανοϊού, έχουμε ήδη ένα δυνατό σύμμαχο, εκτός από το ότι δεν είναι εμβόλιο. Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει μια ένεση, ας κάνει την ένεση βιταμίνης D.

Η εφαρμογή των lockdown, ήταν  το πιο δαπανηρό λάθος στην ιστορία της ανθρωπότητας, με πάρα πολλές παράπλευρες απώλειες, κόστισε δεκάδες τρισεκατομμύρια, καταστρέφοντας εκατομμύρια μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και επηρεάζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ζωές.

Tip: Το ανοσοποιητικό μας σύστημα καταπολεμά λοιμώξεις που προκαλούνται από βακτήρια ή ιούς με τη βοήθεια ουσιών αγγελιοφόρων, αντισωμάτων και δολοφονικών κυττάρων. Η βιταμίνη D παίζει κεντρικό ρόλο ως ρυθμιστής του ανοσοποιητικού συστήματος και διασφαλίζει ότι πάντα  πάρα πολλά ανοσοποιητικά κύτταρα πολεμούν ενάντια στους εισβολείς.

Η τεχνητή επιδημία του κορανοϊού, προκάλεσε ένα «γρήγορο και τεράστιο σοκ» , το οποίο με την σειρά του προκάλεσε την ευρύτερη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας από το 1870, παρά την άνευ προηγουμένου κυβερνητική υποστήριξη, δήλωσε η Παγκόσμια Τράπεζα πρόσφατα.

Μια πρόσφατη γερμανική έκθεση, έδειξε έντονα ότι ΄΄ η επικινδυνότητα του Covid-19 υπερεκτιμήθηκε και ότι πιθανότατα σε καμία περίπτωση ο κίνδυνος από τον νέο ιό να ξεπεράσει το κανονικό επίπεδο. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορονοϊό, είναι ουσιαστικά αυτοί που θα πεθάνουν στατιστικά φέτος, επειδή έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους και τα αδύναμα σώματά τους δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε τυχαίο καθημερινό stress. ”

Και τώρα σύμφωνα με τον ΠΟΥ, ανακαλύπτουμε ξαφνικά, ότι τα ασυμπτωματικά άτομα με COVID-19, δεν οδηγούν στην εξάπλωση του ιού, προκαλώντας αμφιβολίες, ερωτηματικά και ανησυχία για τη διατήρηση υγιών ανθρώπων στο σπίτι. Ο ιός δεν ήταν ποτέ η κύρια απειλή, ωστόσο, οι αξιωματούχοι υγείας και οι λοιμωξιολόγοι, συνεχίζουν να μας απειλούν με ένα είδος αλαζονείας, κάνοντας λόγο για επιστροφή του κορονοϊού, με ακόμα πιο έντονα συμπτώματα.

Το παράλογο παγκόσμιο lockdown  και ο αναγκαστικός περιορισμός της ελεύθερης κυκλοφορίας ανθρώπων, αγαθών και υπηρεσιών κατέστρεψαν τεράστια τμήματα της παγκόσμιας οικονομίας. Το κόστος είναι ασύγκριτο καθώς το βιοτικό μας επίπεδο μειώνεται, μαζί με τις ελευθερίες και την κοινωνική μας συνοχή.

Αυτό που παρακολουθούμε δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια κατάφωρη προσπάθεια να καταστρέψουμε τον ιδιωτικό τομέα και την οικονομική κυριαρχία κάθε πολίτη. Το κράτος αρνείται το δικαίωμα κάθε ατόμου να εργάζεται, να βάζει φαγητό στο τραπέζι, να φροντίζει τις οικογένειές του και να αναλαμβάνει προσωπική ευθύνη για τις δικές του επιλογές.

Ο Lorenz Borsche και ο Dr. Bernd Glauner  αναφέρουν:

΄΄ Η βιταμίνη D δεν είναι καθόλου βιταμίνη με την κυριολεκτική έννοια, αλλά μια ορμόνη που ελέγχει τη ρύθμιση τουλάχιστον 1000 γονιδίων. Τα περισσότερα από αυτά, έχουν να κάνουν με το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον, η βιταμίνη D δεν έχει απλώς διεγερτική λειτουργία, αλλά διασφαλίζει την ισορροπία πολλών μεταβολικών διεργασιών που είναι απαραίτητες για το ανοσοποιητικό σύστημα. Μια σημαντική λειτουργία είναι επίσης, για παράδειγμα, η πρόληψη αυτοάνοσων ασθενειών. Είναι πλέον γνωστό ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι αποτέλεσμα ελαττωματικής πρωτεΐνης υποδοχέα βιταμίνης D.

Ανεξάρτητα από τον κορονοϊό, είναι γνωστό και δημοσιευμένο εδώ και πολλά χρόνια ότι η ανεπάρκεια βιταμίνης D προάγει την ανάπτυξη πνευμονίας – ή επιστημονικά σωστή ονομασία ARDS (Acute Respiratory Distress Symptom) – ως αποτέλεσμα ιογενών λοιμώξεων. Επιπλέον, η βιταμίνη D διεγείρει τη σύνθεση αντι-ιικών ουσιών του ίδιου του σώματος που μπλοκάρουν συγκεκριμένα την  πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη για τον μηχανισμό σύνδεσης του covid-19 στην πρωτεΐνη υποδοχέα ACE2. Όλα αυτά είναι καλά ερευνημένες, δημοσιευμένες πληροφορίες που μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ασθενείς με ανεπάρκεια βιταμίνης D βρίσκονται σε πολύ δυσμενή κατάσταση όσον αφορά τον κίνδυνο πνευμονίας. ”

Προφανώς, οι αρχές υγείας δεν ενδιαφέρονται να σώσουν ζωές, δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια ή ακόμη και για την ιατρική λογική.

Παρόλο που η πραγματική ασθένεια είχε περιοριστεί, οι δράστες του σχεδίου χρειάζονται ολοένα και πιο βρώμικες παραποιήσεις, για να αποδείξουν το αντίθετο. Η επιθυμία τους για έλεγχο αυξάνεται. Τα ιατρικά καρτέλ λογοκρίνουν όλες τις θεραπείες και τις θεραπείες που λειτουργούν για να σώσουν ζωές, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι αφήνουν τους ανθρώπους να πεθάνουν, μέχρι να φτάσει το ιερό δισκοπότηρο ενός εμβολίου.

             

                                                                 Your  Health  In  Your  Hands**

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση ή αντικατάσταση ιατρικών συμβουλών. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή .

References

1/ https://www.zerohedge.com/markets/german-official-leaks-report-denouncing-covid-19-global-false-alarm , 2/ https://borsche.de/res/Vitamin_D_Essentials_EN.pdf , 3/ https://drsircus.com/general/shining-the-light-on-unnecessary-quarantines/ , 4/ https://link.springer.com/article/10.1007/s40520-020-01570-8 , 5/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32252338/

Pin It on Pinterest