του Παναγιώτη Μυλωνά

Το πραγματικά τρομακτικό γεγονός, δεν είναι το πόσο πολύ κυριαρχούν παντού τα ψέματα, αλλά το πόσο εύκολα τα πιστεύουν πραγματικά οι άνθρωποι !

΄΄ Ο κορονοϊός δεν χρειάζεται να είναι καταστροφικά θανατηφόρος, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι των παγκοσμιοποιητών ΄΄- The Burning Platformο

΄΄ Τα πραγματικά άσχημα νέα είναι αυτά, ότι αυτό είναι μόνον η αρχή ΄΄     – Michael Snyder

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κόσμος σήμερα, έρχεται κατάματα με ένα αβέβαιο μέλλον, όπου θα κυριαρχεί η αμφιβολία, η έλλειψη εμπιστοσύνης στα πολιτικά συστήματα, ο φόβος, η έντονη προπαγάνδα για την απαραίτητη-υποχρεωτική  φαρμακευτική υποστήριξη μέσω εμβολίων, η μερική ή ολική στέρηση των ανθρωπίνων ελευθεριών, ο τεχνητός έλεγχος των σκέψεων και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

΄΄ Η μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στην ιστορία διενεργείται μπροστά στα μάτια μας και εμείς παρακολουθούμε απλά να συμβαίνει΄΄! –Chris Martenson

Αντιμετωπίζουμε ίσως την μεγαλύτερη κατάρρευση του πολιτισμού στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μια κατάρρευση που μπορεί να στοιχίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως. Τίποτα από το παρελθόν δεν μπορεί να συγκριθεί με την σημερινή τεχνητά διαμορφούμενη κατάσταση και αυτό δεν είναι ένα απλό τοπικό γεγονός.

Η πανδημία μας αναγκάζει να αλλάξουμε τον τρόπο της ζωής μας, είτε μας αρέσει είτε όχι. Η ιατρική απάντηση των ειδικών επιστημόνων υγείας, σε συνεργασία με τους ΄΄ευφυείς΄΄, ΄΄αξιόπιστους΄΄ και ΄΄ανιδιοτελείς΄΄ πολιτικούς των κρατών, αποτελεί οικονομικό και πνευματικό βιασμό. Αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο. Πώς νομίζετε ότι το 1% , κατέχει το 60% ή και περισσότερο του πλανήτη;

Πολλοί άνθρωποι πείστηκαν τελικά από τα ΜΜΕ και κάποιους κατευθυνόμενους λοιμωξιολόγους και πίστεψαν ότι αυτό το παγκόσμιο lockdown, γίνεται για την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας μας. Μεγάλη όμως μερίδα του πληθυσμού προβληματίστηκε, σχετικά με αυτή την προσέγγιση του lockdown σε υγιείς ανθρώπους, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, εάν αυτό ήταν ένα πείραμα για το πόσο τα κράτη μπορούσαν να απομονώσουν τους ανθρώπους των και αν από αυτό το μάθημα, θα μπορέσουν να βγάλουν συμπεράσματα για το μέλλον.

Οι συνέπειες όμως από ένα lockdown είναι τεράστιες τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στις ανθρώπινες ζωές. Παρ’ όλες τις έντονες αντιδράσεις πολύ έγκυρων επιστημόνων παγκόσμια, για το ότι υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία που μπορούν να βασιστούν οι λογικές του lockdown, οι πολιτικοί ηγέτες των κρατών, ενήργησαν σχεδόν ταυτόχρονα και πραγματοποίησαν την επιβολή καραντίνας στις χώρες τους.

Έτσι η παγκόσμια οικονομία σκοπίμως τέθηκε σε περιορισμό, για να αντιμετωπιστεί ο ιός. Σαν να μην έφθανε αυτό, οι διάφοροι προφήτες οι οποίοι ελέγχουν και τις κυβερνήσεις-αντρείκελα, κάνουν λόγο-υπόσχονται για ένα δεύτερο και τρίτο κύμα επανεμφάνισης του ιού, παρατείνοντας το φόβο, την αγωνία, τον πανικό, ενώ το μόνιμο άνοιγμα του κόσμου στην προ-ιού εποχή, μοιάζει να είναι ένα μακρινό όνειρο.

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών (WFP), δηλώνει ότι μέχρι το τέλος του 2020, περισσότεροι από 260 εκατομμύρια άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν την πείνα, διπλασιάζοντας τα νούμερα του προηγούμενου έτους.

Ωστόσο, «το σχέδιο είναι να χρησιμοποιηθεί ένα είδος΄΄θεωρίας κύματος΄΄, στην οποία η οικονομία ανοίγει ξανά για λίγο – ίσως ένα μήνα – και στη συνέχεια να κλείσει ξανά για άλλους δύο μήνες. Ο στόχος είναι να προκληθεί η εξάπλωση του ιού κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιηθεί η αύξηση των λοιμώξεων και των θανάτων ως δικαιολογία για να κλείσουν τα πάντα ξανά. Το κοινό δεν φαίνεται να γνωρίζει αυτό το σχέδιο, παρόλο που είναι ανοιχτά αποδεκτό », γράφει ο Brandon Smith.

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να είσαι σήμερα, είναι να είσαι αρνητικός με το διαμορφούμενο κλίμα, να είσαι ενάντια στον εξαναγκασμό, ενάντια στα εμβόλια, ή ακόμη χειρότερα, να εξακολουθείς να πιστεύεις στην ελευθερία.

Το πιο σημαντικό και πολυσυζητημένο θέμα είναι εάν οι παγκοσμιοποιητές αποφασίσουν να συνεχίσουν την μέθοδο των lockdown ή να ελευθερώσουν τους ανθρώπους ώστε να ξαναζωντανέψουν. Το Lockdown madness είναι μια νέα ψυχολογική κατάσταση που περιλαμβάνει φυσιολογικές συνέπειες όπως ανεπάρκειες βιταμίνης D από την έλλειψη έκθεσης στον ήλιο. Οι ανεπάρκειες της βιταμίνης D αποδεικνύουν ότι επιδεινώνουν τις λοιμώξεις του κορονοϊού. Η τρέλα του lockdown, συνεπάγεται επίσης την έκρηξη της ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, εάν συνεχιστεί το lockdown για 6 μήνες, θα μπορούσαν να υπάρξουν 31 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας παγκοσμίως.

Τα ευρήματα από μια μελέτη η οποία δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί, από το Queen Elizabeth Hospital Foundation Trust του Ηνωμένου Βασιλείου και το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας, δείχνουν ότι η ανεπάρκεια της βιταμίνης D μπορεί να σχετίζεται με υψηλότερη θνησιμότητα σε ασθενείς με Covid-19.

Ίσως να μην το γνωρίζατε και πώς να το γνωρίζετε βέβαια όταν όλοι σχεδόν οι πολιτικοί των δυτικών χωρών και τα συστημικά ΜΜΕ δεν κάνουν σχετικές αναφορές, ότι υπάρχουν επίσης και χώρες που δεν έχουν ακολουθήσει το γενικό lockdown, όπως η Σουηδία, η Ισλανδία, η Λευκορωσία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και τ Ταϊβάν. Παραδόξως, τα αποτελέσματά τους ήταν τόσο καλά είτε καλύτερα από τις χώρες που εφήρμοσαν το lockdown, αλλά χωρίς να υπομείνουν  το κοινωνικοοικονομικό χάος που βλέπουμε τώρα σε όλο τον κόσμο.

Είναι απογοητευτικό να παρακολουθεί κανείς το πόσο γρήγορα η ανθρωπότητα  μπορεί να αιχμαλωτιστεί από μια ομάδα διεφθαρμένων αξιωματούχων υγείας των οποίων η φήμη συνοδεύεται από συνεργασίες, χορηγίες και δωρεές φαρμακοβιομηχανιών και μονάδων παραγωγής εμβολίων.

Ο CJ Hopkins γράφει: «Η μη αποδοχή της επίσημης αφήγησης των πολιτικών και των συνεργαζόμενων ιατρών, μπορεί να σημαίνει την εκτροπή από την  κανονικότητα , την απώλεια φίλων, την απώλεια εισοδήματος και σε πολλές περιπτώσεις, πολύ χειρότερες τιμωρίες. Είναι στόχος κάθε επίσημης αφήγησης να δημιουργήσει μια νοοτροπία αγέλης, όχι για να εξαπατήσει το κοινό, αλλά μάλλον να μπερδέψει και να τρομοκρατήσει τον κόσμο μέχρι το σημείο όπου θα επιστρέψουν στα πρωταρχικά ένστικτά τους και θα οδηγούνται καθαρά από τον υπαρξιακό φόβο, όπου τα γεγονότα και η αλήθεια δεν θα έχουν πλέον καμία σημασία. Μόλις μια επίσημη αφήγηση φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν χρειάζεται πλέον τα γεγονότα για να την δικαιολογήσει.  Ξέρουν ότι είναι παράλογο. Απλώς δεν νοιάζονται. Έχουμε φθάσει σε αυτό το σημείο, με την αφήγηση του coronavirus. ”

Εάν το παγκόσμιο ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν ή  GDP)  μειωθεί κατά 5%, άλλα 147 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να βυθιστούν σε ακραία φτώχεια, σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Έρευνας Πολιτικής Τροφίμων.

Οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις λογοκρίνουν τη διαφωνία. Πλησιάζουμε σε ένα επίπεδο κατασκευασμένης μαζικής υστερίας και νοοτροπίας αγέλης, που ούτε ο Goebbels θα μπορούσε να φανταστεί, συνεχίζει ο CJ Hopkins.

Όλα σχεδόν τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, έχουν δημιουργήσει τόση σύγχυση, πανικό και φόβο, ώστε οι άνθρωποι να ικετεύουν πλέον για σωτηρία τους, κρεμασμένοι σε μια σύριγγα.

«Το COVID-19 θα μετατραπεί σε έναν από τους μεγαλύτερους, τους πλέον ντροπιαστικά διογκωμένους, υπερφυσικούς, υπερβολικά και ακανόνιστα διογκωμένους και εντελώς απατηλά ελαττωματικούς τρόπους αντιμετώπισης ενός θέματος υγείας στην παγκόσμια ιστορία, κάτι που ειπώθηκε κατά κόρο και σε έντονο βαθμό, από τα χείλη ανεξάρτητων, αξιόλογων ιατρών παγκοσμίου φήμης, οι οποίοι  δεν έχουν συνεργαζόμενες με την κυβέρνηση επιχειρήσεις », γράφει ο Cheryl K. Chumley στους The Washington Times.

Αν και είναι πολύ δύσκολο για πολλούς να διαβάσουν τις σκέψεις των ανθρώπων, σχετικά με τα αποτελέσματα της καραντίνας, πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο ότι το lockdown, δεν ήταν-είναι απλά ένα λάθος, αλλά πιθανόν το χειρότερο λάθος που έχει γίνει ποτέ παγκόσμια.

                                                                       Your  Health  In  Your  Hands**

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση ή αντικατάσταση ιατρικών συμβουλών. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή .

 

 

 

Pin It on Pinterest