του Παναγιώτη Μυλωνά

Όταν εγχέεται το εμβ0λ1ο για τον κορονοϊό τύπου mRNA στον οργανισμό, το mRNA περιέχει «οδηγίες» για την οικοδόμηση της ΄΄ακίδας πρωτεΐνης (Spike protein ή spike (S)΄΄, η οποία  έχει αναγνωριστεί στην επιφάνεια του ιού SARS-CoV2. Τα ένζυμα της αντίστροφης μεταγραφάσης των κυττάρων καλούνται να δράσουν, οδηγώντας στη μαζική παραγωγή της πρωτεΐνης spike (S), που είναι η πρωτεΐνη που πιστεύεται ότι παίζει ζωτικό ρόλο στη μολυσματικότητα της.

Μια πολύ σπουδαία και πρόσφατη έρευνα με τίτλο ΄΄Η αντι-ακίδα IgG προκαλεί σοβαρό οξύ τραυματισμό των πνευμόνων με λοξή απόκριση μακροφάγων, κατά την οξεία λοίμωξη SARS-Co΄΄, που δημοσιεύθηκε στις 21/02/2019, έχει τεράστιο ενδιαφέρον να διαβάσουμε προσεκτικά τα συμπεράσματά της (1).

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για να μελετηθεί η επίδραση που προκαλείται από το εμβ0λ1ο, στην δημιουργία των  αντι-ακιδιακών αντισωμάτων (Anti-S-antibody), στην πρόληψη των λοιμώξεων από SARS-CoV και να εξετάσει την πιθανή επίδραση που έχουν αυτά τα αντισώματα  στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό που ανακάλυψαν οι ερευνητές ήταν εντυπωσιακό…

Tip: Τα μακροφάγα κύτταρα, είναι ένας τύπος λευκών αιμοσφαιρίων που καταπίνει, χωνεύει και εξαλείφει τα μικρόβια και τις ξένες πρωτεΐνες μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται φαγοκυττάρωση (phagocytosis).  Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μακροφάγων κυττάρων. Τα κύτταρα Μ1 τα οποία σκοτώνουν παθογόνα εκκρίνοντας προφλεγμονώδεις μεσολαβητές (κυτοκίνες) και τα κύτταρα Μ2, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδες λειτουργίες και ρυθμίζουν την επούλωση των πληγών-φλεγμονών. Τα δυο αυτά είδη μακροφάγων Μ1 και Μ2, συνεργάζονται ιδανικά μεταξύ τους, σε φυσιολογικές λειτουργίες και συνθήκες του σώματος.

Τα αντισώματα που σχηματίζονται έναντι της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV, προσδένονται στην επιφάνεια των μακροφάγων Μ2 και εξασθενούν τη λειτουργία τους, επιτρέποντας στα μακροφάγα τύπου Μ1, να απελευθερώνουν μη ελεγχόμενες ποσότητες κυτοκινών (cytokines). Έτσι τα αντισώματα αντι-S-IgG, καταπνίγουν τα μακροφάγα Μ2 κύτταρα και προάγουν τη φλεγμονή που προκαλείται από τα μακροφάγα Μ1. Τα αποτελέσματα είναι μια καταστροφή (havoc) στον οργανισμό…

Περίληψη των ευρημάτων της μελέτης:

Παρουσιάζουμε ενδείξεις επιβλαβούς ρόλου του αντι-S-IgG (αντισώματος αντι-ακίδων πρωτεΐνης) και οξείας πνευμονικής βλάβης κατά τη διάρκεια μιας λοίμωξης από SARS-CoV.

  • Τα αντισώματα αντι-ακίδων πρωτεΐνης, που παράγονται μετά την έκχυση από το εμβ0λ1ο, οδήγησαν σε σοβαρό οξύ τραυματισμό των πνευμόνων, σε κινέζικες μαϊμούδες (macaques), μολυσμένες με SARS-CoV…
  • Το αντίσωμα anti-S-IgG, απέτυχε να αποτρέψει τη μόλυνση από τον SARS-CoV, του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος (πνευμονία) και να ενισχύσει (αυξήσει) την διήθηση και την συσσώρευση των μακροφάγων κυττάρων Μ1 στους πνεύμονες…
  • Τα αντισώματα Anti-S-IgG, προκαλούν σοβαρό οξύ τραυματισμό των πνευμόνων (Acute Lung Injury – ALI),  όταν οι πνεύμονες εκτίθενται εκ νέου σε κορονoϊούς, αφαιρώντας το έργο επίλυσης των φλεγμονών των μακροφάγων κυττάρων Μ2…
  • Τα ζώα (macaques) που πέθαναν από την λοίμωξη SARS-CoV, είχαν συσσώρευση προ-φλεγμονωδών μακροφάγων κυττάρων Μ1 και απουσία μακροφάγων κυττάρων Μ2, τα οποία θεραπεύουν και αποκαθιστούν τις πληγές στους πνεύμονές τους…
  • Η ιστολογική εξέταση [ο πνευμονικός ιστός των ζώων που θυσιάστηκαν] σε 6 από τις εμβολιασμένες μαϊμούδες (macaques), αποκάλυψε οξεία διάχυτη κυψελιδική βλάβη (Diffuse Alveolar Damage – DAD), με διάφορους βαθμούς σοβαρότητας. Τα περισσότερα ζώα στην ομάδα ελέγχου που έλαβαν το εμβ0λ1ο χωρίς ακίδα πρωτεΐνης, εμφάνισαν μόνο μικρή έως μέτρια φλεγμονή των πνευμόνων. (Σημείωση: οι κυψελίδες είναι οι μικροσκοπικοί αερόσακοι στους πνεύμονες που οξυγονώνουν το αίμα)…
  • Χωρίς την παρουσία των αντι-S-IgG αντισωμάτων, τα μακροφάγα κύτταρα Μ2, άρχισαν να θεραπεύουν τους πνεύμονες εντός δύο ημερών από τη μόλυνση (2)

Με λίγα λόγια, όταν χορηγούνται στο σώμα 50 δισεκατομμύρια κομμάτια mRNA ανά δόση (σύμφωνα με την πατέντα της Pfizer), δημιουργούνται άπειρες πρωτεΐνες- ακίδες και το σώμα για να τις ξεφορτωθεί (adaption reaction), ξεκινάει την δημιουργία σε πολύ υψηλό επίπεδο αντισωμάτων, τα οποία μπορούν να παραμείνουν σ’ αυτό το επίπεδο, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν αυτά τα αντι-ακιδιακά αντισώματα (Anti-S-antibodys), παραμένουν στον οργανισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιτίθενται σε διάφορους ιστούς του σώματος, αναπτύσσοντας επικίνδυνες αυτοάνοσες παθήσεις. Έχει βρεθεί ότι τα αντισώματα αυτά μπορούν να επιτεθούν σε 28 διαφορετικούς ιστούς του σώματος, μεταξύ των οποίων και στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, τις μονάδες παραγωγής ενέργειας στα κύτταρα, καθώς και στους ιστούς στους πνεύμονες. Η ανωτέρω έρευνα έδειξε ότι αυτά τα αντισώματα μπλοκάρουν την λειτουργία των μακροφάγων κυττάρων Μ2, δημιουργώντας έτσι ανεξέλεγκτες φλεγμονές και καταστροφή των αερόσακων των πνευμόνων, με αδυναμία περαιτέρω λειτουργίας των…!!

                                                              Your  Health  In  Your  Hands**

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση ή αντικατάσταση ιατρικών συμβουλών. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή .

References 1/  https://insight.jci.org/articles/view/123158 , 2/ https://vaxxter.com/covid-vaccines-part-2 ,

Pin It on Pinterest