του Παναγιώτη Μυλωνά

΄΄ Εάν το ψέμα είναι αρκετά μεγάλο και επαναλαμβανόμενο, τότε ο κόσμος μπορεί να το πιστέψει΄΄

Η κρίση της επιδημίας (και όχι πανδημίας) του κορονοϊού, κάποια στιγμή θα τερματιστεί και δόξα τον Θεό, υπάρχουν στον πλανήτη ακόμα αρκετοί νοήμονες, διακεκριμένοι επιστήμονες και πάνω από όλα άνθρωποι, που παλεύουν με τις δυνάμεις του κακού για την επικράτηση του καλού, ώστε να μάθουμε όλη την αλήθεια γύρω από τις πραγματικές αιτίες δημιουργίας ή έναρξης της επιδημίας του κορονοϊού, καθώς και τους πιθανούς υπευθύνους που έστησαν αυτό το παγκόσμιο γαϊτανάκι της συντονισμένης παραπληροφόρησης, από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ.

΄΄ Είναι μια μεγάλη υπερβολή, χωρίς πραγματικά κίνδυνο-στατιστικά μιλώντας. Και τώρα, το πράγμα είναι τόσο μεγάλο, που κανένας δεν τολμά να πει: περιμένετε ένα λεπτό, που είναι τα δεδομένα που υποστηρίζουν αυτή την υπερβολή..? ΄΄ – Dr. Wolfang Wodarg

Έως τότε και μέσω της πανδημίας της υπερπληροφόρησης, η σελίδα μας θα κάνει τις προτάσεις της, σχετικά με την αντιμετώπιση αυτού του μεταδοτικού, πρωτοεμφανιζόμενου ιού, με έντονα τα συμπτώματα της γρίπης, ο οποίος ως επί το πλείστον πλήττει τις μεγάλες ηλικίες και συνήθως με έντονα υποκείμενα νοσήματα.

Είναι γεγονός ότι λόγω της μη ύπαρξης ανοσολογικής μνήμης (immunological memory) στον οργανισμό μας, ο πρωτοεμφανιζόμενος αυτός ιός, έπιασε στα πράσα που λέμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και είχε μια μεταδοτικότητα  ανησυχητική μεν και με έντονα συμπτώματα για τα άτομα μεγάλης ηλικίας με υποκείμενα νοσήματα, ελεγχόμενα δε για τους υγιείς οργανισμούς έως 60 ετών και με ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι οι συστάσεις πολλών επιφανών επιστημόνων και ιατρών παγκοσμίως ήταν ότι μέχρι την ηλικία των 60 ετών οργανισμοί με ισχυρό ανοσοποιητικό, σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα, θα περάσουν αυτά τα συμπτώματα όπως μια απλή γρίπη στο σπίτι, χωρίς περαιτέρω ιατροφαρμακευτική αγωγή.

Το θέμα μπήκε από την πρώτη στιγμή για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με σοβαρά προβλήματα υγείας, λόγω της ιδιαιτερότητας του ιού αυτού, να καταστρέφει τα κύτταρα των πνευμόνων, να προκαλεί εύκολα πνευμονίες και έντονα αναπνευστικά προβλήματα, που χρίζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας και αντιμετώπισης, προκαλώντας συμφόρηση στις υπάρχουσες νοσοκομειακές μονάδες και πολύ μεγάλη δοκιμασία για τα υπάρχοντα συστήματα υγείας των χωρών.

Οι αριθμοί των μέχρι σήμερα θανάτων από τον κορονοϊό, βρίσκονται στα επίπεδα των θανάτων από την ετήσια γρίπη ή και λίγο μεγαλύτερα σε κάποιες χώρες με υπέργηρο σχετικά πληθυσμό, όπως η Ιταλία, αλλά συγκριτικά πολύ μικρότεροι από τους θανάτους στο ίδιο χρονικό διάστημα από καρδιαγγειακά νοσήματα, από καρκίνο, από καπνιστές, από AIDS, από τροχαία ατυχήματα.

Tip: Πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου της Βόννης στην Γερμανία, με επικεφαλής τον καθηγητή Dr. Hendrick Streeck,  η οποία δημοσιεύθηκε στις 09/04/2020,  έδειξε ότι η θνησιμότητα από τον κορονοϊό, ήταν σε ποσοστό 0.37% , δηλαδή πέντε φορές μικρότερη από τους αριθμούς που έχουν αναφερθεί ευρέως (1) !!!

΄΄ Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο. Καθώς η κρίση του κορονοϊού εξελίσεται, λαμβάνουμε αποφάσεις χωρίς αξιόπιστα δεδομένα΄΄ – Dr. John Ioannidis

΄΄ Είμαι πεπεισμένος, ότι η θνησιμότητα από τον κορονοϊό, δεν θα γίνει αισθητή στα κρούσματα της ετήσιας θνησιμότητας΄΄ – Dr. Klaus Puschel Ιατροδικαστής

Μια σημαντική λεπτομέρεια. Οι αριθμοί  και οι προβλέψεις των μελλοντικών θανάτων, οι οποίοι τροφοδοτούσαν όλα τα media παγκοσμίως, σπέρνοντας τον φόβο και τον τρόμο στους ανυποψίαστους και ανυπεράσπιστους πολίτες, προέρχονταν από το μαθηματικό μοντέλο του Bill Gates (ιδρυτή της Microsoft), το οποίο χρησιμοποιεί ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και το οποίο έχουν ως βάση όλες σχεδόν οι χώρες, πλην της Αμερικής. Πρόσφατα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, άλλαξε με απόφασή του αυτό το μαθηματικό μοντέλο, δημιουργώντας νέα βάση δεδομένων που στηρίζεται σε πραγματικούς αριθμούς και νούμερα. Παρεμπιπτόντως πάλι με απόφαση του, σταμάτησε και την χρηματοδότηση του ΠΟΥ, κατηγορώντας τον για ανυπαρξία, ελλιπή πληροφόρηση και πιθανή σκοπιμότητα, στην όλη ιστορία της κρίσης του κορονοϊού.

Οι συστάσεις – προτάσεις είναι οι ακόλουθες

1/ Κλείνουμε, διακόπτουμε, απομακρύνουμε όλες τις πηγές οι οποίες μας δημιουργούν φόβο, απειλή και μας τρομοκρατούνε. Είναι το μόνο εύκολο, γιατί όλες αυτές οι πηγές έχουν και ένα κόκκινο κουμπί με την ένδειξη off. Ο φόβος αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παράγοντες δημιουργίας stress στον οργανισμό. Ο φόβος ενεργοποιεί το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, ενεργοποιώντας την fight or flight απόκριση του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα πιέζει την λειτουργία του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος (ανάπαυση, πέψη, ανανέωση, χαλάρωση) του σώματος. Ο φόβος δημιουργεί stress, το οποίο μειώνει και εξασθενεί την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Ο φόβος προκαλεί stress, το οποίο υπερδιεγείρει την λειτουργία των επινεφριδίων, εκκρίνοντας τις ορμόνες του stress κορτιζόλη και αδρεναλίνη. Οι δυο αυτές ορμόνες όταν βρεθούν σε μεγαλύτερες ποσότητες και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο σώμα, αποτελούν δηλητήρια, μπλοκάροντας και προκαλώντας δυσλειτουργίες σε όλα σχεδόν τα όργανα του σώματος, εξαντλώντας παράλληλα τα επινεφρίδια και προκαλώντας το σύνδρομο κόπωσης-ανεπάρκειας των επινεφριδίων, δημιουργώντας έναν όλεθρο στον οργανισμό.

Tip: Ο φόβος προκαλεί stress, το οποίο με την σειρά του επιφέρει πτώση και δυσλειτουργία στο ανοσοποιητικό σύστημα, κρατάει ενεργοποιημένο το συμπαθητικό νευρικό σύστημα (fight or flight response), ενώ πιέζει την λειτουργία του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, που είναι υπεύθυνο για την πέψη, την χαλάρωση και την ανανέωση του σώματος.

Για όσους επιθυμούν πραγματική ενημέρωση, μπορούν να ανατρέξουν στο YouTube, σε σπουδαίους επιστήμονες-ιατρούς όπως ο Dr. Eric Berg, o Dr. Bruce Lipton, o Dr. Rashid Buttar, o Dr. John Ioannidis, o Dr. John Bergman, o Dr. Shiva Ayyadurai, o Dr. Didier Rault, o Dr. Vladimir Zelenko, ο Dr. Robert Morse, οι οποίοι ενημερώνουν συνεχώς με βίντεο με υπότιτλους για τις εξελίξεις, ενώ μερικά είναι και με ελληνικούς υπότιτλους.

2/ Φροντίζουμε για την καλή λειτουργία και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, μέσω της επιλεγμένης αλκαλικής διατροφής και των κατάλληλων συμπληρωμάτων.  Δυο είναι τα βασικά συστήματα άμυνας και προστασίας του οργανισμού, απέναντι στις επιδρομές από ιούς, βακτήρια, παράσιτα, μύκητες. Το πρώτο, το ανοσοποιητικό σύστημα, για την εσωτερική προστασία του οργανισμού και το δεύτερο, ο άξονας υποθάλαμος-υπόφυση-επινεφρίδια (HPA axis), για την εξωτερική προστασία από ξαφνικές απειλές, φόβους και πιθανούς κινδύνους (fight or flight response).

Tip: Ο φόβος, ο πανικός, η εξωτερική απειλή, η διαρκής έννοια του κινδύνου ή του θανάτου, θέτει σε υπερδιέγερση τον HPA axis (άξονας υποθάλαμος-υπόφυση-επινεφρίδια), ο οποίος δεσμεύει το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγόμενης ενέργειας του σώματος για την αντιμετώπιση αυτής της εξωτερικής απειλής, ενώ ταυτόχρονα πιέζονται υπολειτουργώντας όλες οι υπόλοιπες οργανικές λειτουργίες, όπως και η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Όταν αυτό συμβαίνει τακτικά και για μεγάλη χρονική διάρκεια, μιλάμε τότε για ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στοχεύοντας πάντα στην εύρυθμη λειτουργία του εντέρου, προτείνεται η βιταμίνη C από 3.000-5.000 mg ή και περισσότερα, ανάλογα με την περίπτωση (με όριο την εμφάνιση διάρροιας). Βιταμίνη D3 από 5.000-10.000 IU, μαζί με την συνεργετική βιταμίνη Κ2 (ΜΚ-7) 200 mcg. Μαγνήσιο από 400 mg (citrate ή glycinate). Ψευδάργυρος από 25-30 mg. Σελήνιο 200 mcg. Προβιοτικά από 30 δισεκατομμύρια βακτήρια. NAC 600 mg για την ενίσχυση της γλουταθειόνης. Ρεσβερατρόλη από 150 mg. Βήτα-γλυκάνη (Beta Glucan), Γαϊδουράγκαθο (milk thistle), εκχύλισμα φύλων ελιάς (olive leaf extract), κουρκουμίνη, ιώδιο (Lugol’s iodine) , φύτρα μπρόκολου (broccoli sprouts), κουερσετίνη (quercetin), είναι μερικά από τα βότανα, συμπληρώματα, τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Η καλή ενυδάτωση του οργανισμού, η οποιαδήποτε μορφής άσκηση, το περπάτημα, τα θετικά συναισθήματα όπως αγάπη, αισιοδοξία, ευγνωμοσύνη ελπίδα και ο καλός ποιοτικός ύπνος, συμβάλλουν αποφασιστικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Tip: Μετά τις 22:00 το βράδυ και κατά την διάρκεια ενός βαθύ και ποιοτικού ύπνου, οι ορμόνες της εκκαθάρισης, της ανανέωσης και της προστασίας των κυττάρων του οργανισμού, κάνουν πάρτι. Όποτε μπορούμε, βοηθάμε στην δημιουργία αυτού του πάρτι, το οποίο μόνον οφέλη αποδίδει στον οργανισμό μας και στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Tip: Η διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας του σώματος στους 37 βαθμούς Κελσίου, είναι ιδανικός σύμμαχος για το ανοσοποιητικό σύστημα, διότι αυτή η θερμοκρασία δεν εννοεί την ανάπτυξη ιών, παρασίτων, μικροβίων εντός του οργανισμού.

Tip: Ο καθιστικός τρόπος ζωής, η έλλειψη κίνησης, άσκησης, καθηλώνουν την λειτουργία του λεμφικού συστήματος (lymphatic system)  του οργανισμού, το οποίο αποτελεί τμήμα και συνεργάζεται στενά με το ανοσοποιητικό σύστημα. Αποτέλεσμα έχουμε την ελλιπή αποτοξίνωση του οργανισμού και λόγω του ότι το λεμφικό σύστημα είναι ανεξάρτητο από την καρδιά (μυϊκή αντλία) και η κυκλοφορία της λέμφου γίνεται με φυσικό τρόπο και χάρις στην κίνηση του σώματος, μπορεί να συσσωρευτούν μεγάλες ποσότητες τοξινών, φθαρμένων κυττάρων, παραπροϊόντων μεταβολισμού, πρωτεϊνών, τόσο στα λεμφικά αγγεία όσο και στα λεμφογάγγλια, δημιουργώντας την λεγόμενη συμφόρηση (congestion) του λεμφικού συστήματος. Αποτέλεσμα όλες οι ουσιώδεις λειτουργίες του λεμφικού συστήματος αρχίζουν να υπολειτουργούν-δυσλειτουργούν, παρασέρνοντας και την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

3/ Τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας. Αντιμετωπίζουμε πάντα θετικά, με αισιοδοξία και ελπίδα και αυτή την κρίση και θα βγούμε νικητές, γιατί στο τέλος θα επικρατήσουν οι δυνάμεις του καλού.

Γενικές παρατηρήσεις-ενημέρωση

Ενημερωτικά θα ήθελα να αναφέρω σ΄αυτό το σημείο ώστε να γίνει γνωστό, ένα από τα βασικά πρωτόκολλα,  τα οποία χρησιμοποιούν οι επιστήμονες-ιατροί, στην θεραπεία  ενάντια στον κορονοϊό.

Tip:  Μια διεθνής δημοσκόπηση με περισσότερους από 6.000 γιατρούς που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου, διαπίστωσε ότι το φάρμακο κατά της ελονοσίας υδροξυχλωροκίνη (Hydroxychloroquine), ήταν η πιο δημοφιλής θεραπεία για το νέο κορονοϊό !

Το πρωτόκολλο αυτό εφήρμοσε για πρώτη φορά στην Γαλλία ο καθηγητής Dr. Didier Rault και έχει σαν βάση την υδροξυχλωροκίνη (Hydroxychloroquine) και το αντιβιοτικό  Azithromycin (Αζιθρομικίνη).

Στις 25 Φεβρουαρίου, ένας διάσημος Γάλλος επιδημιολόγος, ο καθηγητής Dr. Didier Raoult… δημοσίευσε ένα βίντεο… Σε αυτό, είπε ότι βρήκε μια θεραπεία γρήγορα για να τερματίσει την επηδημία: υδροξυχλωροκίνη, η οποία χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την αζιθρομυκίνη… Στις 10 Απριλίου, ο καθηγητής Raoult δημοσίευσε δεδομένα που δείχνουν ότι είχε θεραπεύσει  2.401 ασθενείς. Αμέσως, ο Olivier Veran, ο νέος Γάλλος υπουργός Υγείας, είπε ότι οι δηλώσεις του καθηγητή Raoult  ήταν “απαράδεκτες” και ότι η μεταχείριση που πρότεινε ήταν “άχρηστη”…!!! (τα συμπεράσματα δικά σας)!!!

Η υδροξυχλωροκίνη είναι ένα φάρμακο που βρίσκεται στην αγορά από το 1950 και δίδεται για την ελονοσία, την ρευματοειδή αρθρίτιδα και την θεραπεία του λύκου. Το πρωτόκολλο αυτό με μια παραλλαγή και την ενίσχυσή του με ψευδάργυρο, εφαρμόστηκε με επιτυχία στην Ν. Κορέα και στην Κίνα. Ο Dr. Vladimir Zelenko, εφήρμοσε αυτό το πρωτόκολλο και θεράπευσε πάνω από 700 ασθενείς με κορονοϊό, με 100% επιτυχία και με μηδέν θανάτους. Το πρωτόκολλο αυτό του Dr. Zelenko, έχει ως εξής:

– Υδροξυχλωροκίνη 200 mg δυο φορές την ημέρα, 2Χ για 5 ημέρες
– Azithromycin (αζυθρομικίνη,κοινό αντιβιοτικό) 500 mg μια φορά την ημέρα, 1Χ 5 ημέρες
– Ψευδάργυρος (sulfate) 220 mg μια φορά την ημέρα, 1Χ για 5 ημέρες
Συνολικό κόστος θεραπείας : 20 δολάρια !!! Μπορείτε να ανατρέξετε στο YouTube για να δείτε συνεντεύξεις του Dr. Vladimir Zelenko.

                                                        Πάρτε την υγεία στα χέρια σας !         

                                                         Your  Health  In  Your  Hands**

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση ή αντικατάσταση ιατρικών συμβουλών. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή .

References

1/ https://www.theblaze.com/news/german-study-shows-coronavirus-mortality-rate-five-times-lower-than-widely-reported-numbers

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest