του Παναγιώτη Μυλωνά

΄΄ Είναι αδύνατο να φτιάξουμε ένα εμβόλιο, το οποίο να είναι απολύτως ασφαλές…!!

Έχουμε το πλέον επιθετικό πρόγραμμα εμβολιασμού στον κόσμο (ΗΠΑ) και έχουμε την χειρότερη υγεία για τα παιδιά μας και τους ενήλικες μας..΄΄!!

Robert F. Kennedy Jr. Δικηγόρος, ακτιβιστής, συγγραφέας

Το 2011, σε μια απόφαση του, στην υπόθεση Bruesewitz κατά Wyeth, η πλειοψηφία του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ,  έκρινε ότι τα εμβόλια είναι «αναπόφευκτα ανασφαλή» (unavoidably unsafe) και ουσιαστικά αφαίρεσαν κάθε ευθύνη από τις εταιρείες κατασκευής εμβολίων, ακόμη και αν υπήρχαν στοιχεία ότι μια εταιρεία παραγωγής εμβολίων, θα μπορούσε να είχε κάνει ένα εμβόλιο ασφαλέστερο. [ ΗΠΑ: Ανώτατο δικαστήριο. Bruesewitz v. Wyeth 09-152; 22 Φεβρουαρίου 2011. Οι δικαστές Sotomayor και Ginsberg Dissenting (σελ. 30)] (5), (6)

Με άλλα λόγια, το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπάρχει τρόπος να γίνει ένα «ασφαλές» εμβόλιο.

Μια νέα μελέτη αξιολόγησης η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό SAGE Open Medicine στις 27-05-2020, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τα αποτελέσματα της υγείας των εμβολιασμένων έναντι των μη εμβολιασμένων παιδιών, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά, έχουν καλύτερα αποτελέσματα υγείας από τους εμβολιασμένους συνομηλίκους τους υπό τις εξεταζόμενες συνθήκες και υποδηλώνει ότι απαιτείται περαιτέρω μελέτη για να κατανοηθεί το πλήρες φάσμα των επιπτώσεων στην υγεία, που σχετίζονται με τον εμβολιασμό.

Η μελέτη βασίστηκε σε ιατρικά αρχεία σε πάνω από 2000 παιδιά, τα οποία γεννήθηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2005 και Ιουνίου 2015. Η μελέτη παρακολούθησε τα παιδιά συνεχώς για τουλάχιστον 3 χρόνια από τη γέννηση. Η κατάσταση εμβολιασμού προσδιορίστηκε με βάση κάθε εμβολιασμό που έλαβε πριν από την ηλικία ενός έτους. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο εμβολιασμός πριν από την ηλικία ενός έτους οδήγησε σε σημαντικά αυξημένες πιθανότητες ιατρικής διάγνωσης αναπτυξιακών καθυστερήσεων, άσθματος και λοιμώξεων του αυτιού στα παιδιά.

Σε ξεχωριστή ανάλυση, τα παιδιά που έλαβαν περισσότερα εμβόλια κατά την ηλικία ενός έτους, είχαν περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με γαστρεντερικές διαταραχές σε σύγκριση με εκείνα που δεν έλαβαν εμβόλια εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου. Σε χρονικές αναλύσεις, τα παιδιά που εμβολιάστηκαν πριν από την ηλικία των έξι μηνών έδειξαν σημαντικούς κινδύνους για καθεμία από τις διαταραχές που μελετήθηκαν, σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Η μελέτη, που συνέταξαν οι Dr. Brian Hooker και ο κ. Neil Miller, είναι μοναδική στο ότι όλες οι διαγνώσεις επαληθεύτηκαν χρησιμοποιώντας αφηρημένα ιατρικά αρχεία από καθεμία από τις συμμετέχουσες παιδιατρικές πρακτικές.

Ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, Dr. Hooker, δήλωσε: «Τα ευρήματα δείχνουν σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία μεταξύ των συνθηκών που μελετήθηκαν σε παιδιά, που δεν έλαβαν εμβόλια κατά το πρώτο έτος της ζωής τους. Αυτά τα ευρήματα συνάδουν με πρόσθετη έρευνα που έχει εντοπίσει τον εμβολιασμό, ως παράγοντα κινδύνου για μια ποικιλία δυσμενών αποτελεσμάτων στην υγεία. Τέτοια ευρήματα αξίζουν επιπλέον μεγάλης κλίμακας μελέτη εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών προκειμένου να παρέχουν βέλτιστη υγεία καθώς και προστασία από μολυσματικές ασθένειες. ” (1)

Η Children’s Health Defense (CHD) (2) έχει συγκεντρώσει σχεδόν 60 (3) μελέτες οι οποίες θεωρούν ότι οι εμβολιασμένες ομάδες είναι πολύ πιο άρρωστες, από τις μη εμβολιασμένες. Η CHD είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στον τερματισμό της πρόσφατης επιδημίας χρόνιων παθήσεων, οι οποίες επηρεάζουν το 54% των παιδιών. Ο οργανισμός αναγνωρίζει μια ποικιλία επιβλαβών περιβαλλοντικών εκθέσεων, που συμβάλλουν στη συνολική μείωση της υγείας των παιδιών. ( See the 24 slides of the Vaxxed-Unvaxxed presentation ).

                                                                  Your  Health  In  Your  Hands**

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση ή αντικατάσταση ιατρικών συμβουλών. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή .

References

1/ https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/2050312120925344 , 2/ https://childrenshealthdefense.org/ , 3/ https://thetruthaboutvaccines.com/wp-content/uploads/Vaxxed-Unvaxxed-Parts-I-IX-1.pdf , 4/ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1876285910002500 , 5/ https://thetruthaboutcancer.com/sordid-history-vaccines-covid-19/ , 6/ https://www.supremecourt.gov/opinions/10pdf/09-152.pdf , 7/ https://thetruthaboutvaccines.com/vaccinated-vs-unvaccinated-healthier/

Pin It on Pinterest