του Παναγιώτη Μυλωνά

Αν και ολόκληρος ο κόσμος βασίζεται στο RT-PCR τεστ για να «διαγνώσει» τη λοίμωξη Sars-Cov-2, η επιστήμη είναι ξεκάθαρη: δεν είναι κατάλληλες για το αυτό τον σκοπό.

΄΄ Όπου όλοι σκέφτονται όμοια, κανείς δεν σκέφτεται πάρα πολύ΄΄ – Walter Lippmann , δύο φορές νικητής του βραβείου Pulitzer και ίσως ο πιο σημαντικός δημοσιογράφος του 20ου αιώνα.

΄΄Κορονοϊός. Ίσως είναι το μεγαλύτερο φιάσκο του αιώνα΄΄ – John PA Ioannidis , Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, σύμφωνα με το Ίδρυμα Αϊνστάιν του Βερολίνου, ένας από τους δέκα πιο αναφερόμενους επιστήμονες στον κόσμο(10).

Τα lockdown  και τα μέτρα υγιεινής που επιβάλλονται αυταρχικά σε όλο τον κόσμο, βασίζονται στον αριθμό των θετικών περιπτώσεων, τα οποία έχουν βαπτίσει ως ΄΄κρούσματα΄΄ και στα ποσοστά θνησιμότητας, τα οποία δημιουργήθηκαν από τα λεγόμενα τεστ SARS-CoV-2  RT-PCR, που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό «θετικών» ασθενών, όπου το «θετικό» συνήθως εξομοιώνεται με «μολυσμένο». ”

Όλο το αφήγημα και η επιβολή των παράλογων μέτρων τα οποία έχουν συλληφθεί ως σενάριο και σκηνοθετηθεί αρκετά χρόνια πριν, έχουν βασιστεί στο PCR τεστ (Polymerase Chain Reaction) , το οποίο προπαγανδίστηκε αριστοτεχνικά από ελεγχόμενους παγκόσμιους οργανισμούς, ως το απόλυτο διαγνωστικό εργαλείο, για τον προσδιορισμό μιας υποτιθέμενης μόλυνσης από έναν υποτιθέμενο νέο ιό, που ονομάσθηκε SARS-CoV-2.

Στην ενημέρωση των ΜΜΕ για το COVID-19 στις 16 Μαρτίου 2020, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, δήλωσε:

΄΄ Έχουμε ένα απλό μήνυμα για όλες τις χώρες: τεστ, τεστ, τεστ. ”

Το μήνυμα διαδόθηκε σε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, για παράδειγμα από το Reuters και το BBC.

Είναι πολύ αξιοσημείωτο, ότι ο ίδιος ο Kary Mullis, ο εφευρέτης της τεχνολογίας Polymerase Chain Reaction (PCR), του οποίου η εφεύρεσή του έδωσε το βραβείο Νόμπελ στη χημεία το 1993, αμφισβήτησε την χρήση του PCR τεστ ως διαγνωστικό εργαλείο. Δυστυχώς, ο Kary Mullis πέθανε πέρυσι σε ηλικία 74 ετών, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο βιοχημικός, θεώρησε την PCR ακατάλληλη για την ανίχνευση ιογενούς λοίμωξης (21).

Ο λόγος είναι ότι η επιδιωκόμενη χρήση του PCR ήταν, και εξακολουθεί να είναι, ως μια εφαρμογή τεχνική κατασκευής, η οποία είναι σε θέση να αναπαράγει αλληλουχίες DNA εκατομμύρια και δισεκατομμύρια φορές, και όχι ως διαγνωστικό εργαλείο για την ανίχνευση ιών.

΄΄ Ο τρόπος με τον οποίο η δήλωση πανδημιών ιών που βασίζεται σε δοκιμές PCR, μπορεί να καταλήξει σε καταστροφή΄΄, περιγράφεται από την Gina Kolata στο άρθρο της στους New York Times το 2007, με τίτλο ΄΄ Faith in Quick Test Leads to Epidemic That Wasn’t΄΄ (4)

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι τα  PCR τεστ που χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό των λεγόμενων ασθενών COVID-19 που πιθανώς έχουν μολυνθεί από αυτό που ονομάζεται SARS-CoV-2, δεν έχουν τα έγκυρα πρότυπα χρυσού (valid gold standard ) για να τα συγκρίνουν.

Αυτό είναι ένα θεμελιώδες σημείο. Τα τεστ πρέπει να αξιολογηθούν για να προσδιοριστεί η ακρίβεια τους – μιλώντας αυστηρά για την ΄΄ευαισθησία΄΄ (sensitivity) και την ΄΄ειδικότητά τους΄΄ (specificity) – σε σύγκριση με ένα ΄΄χρυσό πρότυπο΄΄ (gold standard ), που σημαίνει την πιο ακριβή διαθέσιμη μέθοδο.

Ο Αυστραλός ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες, Sanjaya Senanayake, δήλωσε σε μια συνέντευξη στην τηλεόραση ABC, σε απάντηση στην ερώτηση «πόσο ακριβής είναι η δοκιμή [COVID-19];»: ΄΄ για το COVID-19 δεν έχουμε μια δοκιμαστική έκδοση χρυσού ” (6).

Η Jessica C. Watson από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ το επιβεβαιώνει. Στην εργασία της (“Interpreting a COVID-19 test result” ) ( Ερμηνεία ενός αποτελέσματος δοκιμής COVID-19), η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα The British Medical Journal, γράφει ότι υπάρχει ΄΄έλλειψη ενός τόσο σαφούς « χρυσού προτύπου » για τις δοκιμές COVID-19 (lack of such a clear-cut ‘gold-standard’ for COVID-19 testing.” (7)

Τώρα το ερώτημα είναι: Τι απαιτείται πρώτα για την απομόνωση / απόδειξη του ιού; Πρέπει να γνωρίζουμε από πού προέρχεται το RNA για το οποίο βαθμονομούνται οι δοκιμές PCR.

Εγχειρίδια  (π.χ. White / Fenner. Medical Virology, 1986, σελ. 9), καθώς και κορυφαίοι ερευνητές ιών όπως ο Luc Montagnier  ή ο Dominic Dwyer (8), αναφέρουν οτι ο καθαρισμός σωματιδίων – δηλαδή ο διαχωρισμός ενός αντικειμένου από οτιδήποτε άλλο που δεν είναι αυτό το αντικείμενο , είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδειξη της ύπαρξης ενός ιού, ώστε να αποδειχθεί ότι το RNA από το εν λόγω σωματίδιο προέρχεται από έναν νέο ιό.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι το PCR τεστ είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ανιχνεύσει ακόμη και τα μικρότερα κομμάτια DNA ή RNA, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει από πού προέρχονται αυτά τα σωματίδια. Αυτό πρέπει να καθοριστεί εκ των προτέρων.

Οι συγγραφείς τεσσάρων από τις κύριες εργασίες, στις αρχές του 2020, οι οποίοι  ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ένα νέο κορονοϊό, παραδέχονται ότι δεν είχαν καμία απόδειξη ότι η προέλευση του γονιδιώματος του ιού ήταν ιικά σωματίδια ή κυτταρικά συντρίμμια, καθαρά ή ακάθαρτα, ή σωματίδια οποιουδήποτε είδους. Με άλλα λόγια, η ύπαρξη του SARSCoV-2 RNA βασίζεται στην πίστη και όχι στην πραγματικότητα (9).

Μέχρι σήμερα, κανένας από τους κορυφαίους Γερμανούς εκπροσώπους της επίσημης θεωρίας για το SARS-Cov-2 / COVID-19, όπως το Robert KochInstitute (RKI), ο Alexander S. Kekulé (Πανεπιστήμιο Halle), ο Hartmut Hengel και ο Ralf Bartenschlager (Γερμανική Εταιρεία) για την ιολογία), οι Thomas Löscher, Ulrich Dirnagl (Charité Berlin), ο Georg Bornkamm (ιολόγος και ομότιμος καθηγητής στο HelmholtzZentrum Munich), δεν έχουν δώσει σαφή απάντηση στην ακόλουθη ερώτηση: εάν τα σωματίδια που ισχυρίζονται ότι είναι SARS-CoV-2 δεν έχουν καθαριστεί, πώς μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι αλληλουχίες γονιδίων RNA αυτών των σωματιδίων, ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο νέο ιό;

΄΄  Coronavirus : Γιατί όλοι τους κάνουν λάθος. Δεν είναι νέος ιός ΄΄ – Dr. Beda M Stadler, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης, βιολόγος και ομότιμος καθηγητής (11).

Ανακρίβειες αποτελεσμάτων των PCR τεστ

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές μετρήσεις, που απεικονίζουν παράλογα αποτελέσματα δοκιμών.

Για παράδειγμα, ήδη τον Φεβρουάριο, η υγειονομική αρχή στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, ανέφερε ότι οι άνθρωποι που είχαν αναρρώσει πλήρως από την ασθένεια που κατηγορείται για το COVID-19, άρχισαν να εμφανίζουν «αρνητικά» και στη συνέχεια να εμφανίζουν ξανά «θετικά» αποτελέσματα.

Ένα μήνα αργότερα, μια δημοσίευση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Medical Virology , έδειξε ότι 29 από τους 610 ασθενείς σε νοσοκομείο στην Wuhan, είχαν 3 έως 6 αποτελέσματα δοκιμών που έφτασαν μεταξύ «αρνητικών», «θετικών» και «αμφισβητήσιμων».

Ένα τρίτο παράδειγμα είναι μια μελέτη από τη Σιγκαπούρη στην οποία διεξήχθησαν δοκιμές σχεδόν καθημερινά σε 18 ασθενείς και η πλειοψηφία πήγε από «θετική» σε «αρνητική» πίσω σε «θετική» τουλάχιστον μία φορά και έως και πέντε φορές σε έναν ασθενή…!!

Ακόμα και ο Wang Chen, πρόεδρος της Κινεζικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών, παραδέχτηκε τον Φεβρουάριο ότι οι δοκιμές PCR είναι “μόνο 30 έως 50 τοις εκατό ακριβείς”. ενώ ο Sin Hang Lee από το Milford Molecular Diagnostics Laboratory έστειλε επιστολή στην ομάδα απόκρισης του κορονοϊού του ΠΟΥ και στον Anthony S. Fauci στις 22 Μαρτίου 2020, λέγοντας ότι:

΄΄ Έχει αναφερθεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα κιτ δοκιμής RTqPCR [Reverse Transcriptase quantitative PCR] που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση SARSCoV-2 RNA σε ανθρώπινα δείγματα, δημιουργούν πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα και δεν είναι αρκετά ευαίσθητα για να ανιχνεύσουν ορισμένες πραγματικές θετικές περιπτώσεις. ”

Οι υψηλές τιμές του Cq, θέτουν υπό αμφισβήτηση τα αποτελέσματα του PCR τεστ ακόμα περισσότερο

Ένα άλλο βασικό πρόβλημα είναι ότι πολλές δοκιμές PCR, έχουν τιμή «ποσοτικοποίηση κύκλου» (Cq) (Cycle quantification) άνω των 35, και ορισμένες, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής «Drosten PCR», έχουν ακόμη και Cq 45.

Η τιμή Cq καθορίζει πόσους κύκλους αναπαραγωγής DNA απαιτούνται, για την ανίχνευση ενός πραγματικού σήματος από βιολογικά δείγματα.

«Οι τιμές Cq υψηλότερες από 40 είναι ύποπτες λόγω της σιωπηρής χαμηλής απόδοσης και γενικά δεν πρέπει να αναφέρονται», όπως λέει στις οδηγίες MIQE (22).

Το MIQE (Minimum Information for Publication of Quantitative Real-Time PCR Experiments ) σημαίνει, «Ελάχιστες πληροφορίες για τη δημοσίευση ποσοτικών πειραμάτων PCR σε πραγματικό χρόνο», ένα σύνολο οδηγιών που περιγράφουν τις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται για την αξιολόγηση των δημοσιεύσεων για PCR σε πραγματικό χρόνο, που ονομάζεται επίσης ποσοτική PCR ή qPCR.

Ο ίδιος ο εφευρέτης, Kary Mullis, συμφώνησε, όταν δήλωσε:

΄΄ Εάν πρέπει να ακολουθήσετε περισσότερους από 40 κύκλους για να ενισχύσετε ένα γονίδιο ενός αντιγράφου, υπάρχει κάτι σοβαρό λάθος με το PCR  σας. ” (23).

Οι κατευθυντήριες γραμμές του MIQE έχουν αναπτυχθεί υπό την αιγίδα του Stephen A. Bustin, καθηγητή Μοριακής Ιατρικής, ενός παγκοσμίου φήμης ειδικού για την ποσοτική PCR και συγγραφέας του βιβλίου A-Z του Quantitative PCR, το οποίο έχει κληθεί «η Βίβλος του qPCR».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο podcast ο Bustin επισημαίνει ότι «η χρήση τέτοιων αυθαίρετων περικοπών Cq δεν είναι ιδανική, επειδή μπορεί να είναι είτε πολύ χαμηλή (εξαλείφοντας τα έγκυρα αποτελέσματα) είτε πολύ υψηλή (αυξάνοντας τα ψευδή« θετικά »αποτελέσματα).

Και, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να στοχεύει ένα Cq στα 20 έως τα 30 και υπάρχει ανησυχία σχετικά με την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων για οποιοδήποτε Cq άνω των 35.

Ο Dr.An.Fauci γνωρίζει τουλάχιστον από τον Ιούλιο, ότι οι περισσότερες «περιπτώσεις» του Covid είναι ψευδείς. Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν συνήθως 42-45 κύκλους.

O Dr. Fauci  παραδέχεται σε συνέντευξη του, ότι ΄΄ κάθε θετικό τεστ πάνω από 35 κύκλους είναι ψευδώς θετικό΄΄. Σε αυτό λοιπόν, βασίζεται ολόκληρο το αφήγημα της πανδημίας  και τα πολλά ψευδή αποτελέσματα των δοκιμών PCR (24).

Και άλλες πηγές αμφισβήτησης εγκυρότητας των PCR τεστ

Όλα τα ανωτέρω, ταιριάζουν με το γεγονός ότι το CDC και το FDA, για παράδειγμα, παραδέχονται στα αρχεία τους, ότι οι λεγόμενες «δοκιμές SARS-CoV-2 RT-PCR» δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση SARS-CoV-2.

Στην επίσημη σελίδα του CDC (Centers for Disease Control and Prevention) “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” από τις 30 Μαρτίου 2020, για παράδειγμα, αναφέρει:

΄΄ Η ανίχνευση ιικού RNA ενδέχεται να μην δείχνει την παρουσία μολυσματικού ιού ή ότι το 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για κλινικά συμπτώματα ΄΄ (12).

Με άλλα λόγια : ΄΄ ένα θετικό τεστ, δεν εγγυάται ότι ο ιός COVID προκαλεί καθόλου μόλυνση και ίσως ο ιός COVID να μην υπάρχει καθόλου στο σώμα του ασθενούς… (16).

Και:

΄΄ Αυτό το τεστ δεν μπορεί να αποκλείσει ασθένειες που προκαλούνται από άλλα βακτηριακά ή ιικά παθογόνα. ” (12)

Και το FDA (Food and Drug Administration) παραδέχεται ότι:

΄΄ Θετικά αποτελέσματα […] δεν αποκλείουν βακτηριακή λοίμωξη ή συν-μόλυνση με άλλους ιούς. Ο παράγοντας που εντοπίστηκε μπορεί να μην είναι η συγκεκριμένη αιτία της νόσου. ” (13).

Με άλλα λόγια : ΄΄ Ορισμένες δοκιμές PCR καταγράφονται θετικές για τύπους κορονοϊών, που δεν έχουν καμία σχέση με το COVID, συμπεριλαμβανομένων των απλών παλιών κορωνών, που δεν προκαλούν τίποτα περισσότερο από κρύο… (16).

Ο ΠΟΥ αναφέρει χαρακτηριστικά στην σελίδα του : ΄΄ Περιορισμοί χρήσης πρωτοκόλλου: Τα προαιρετικά κλινικά δείγματα για δοκιμή δεν έχουν ακόμη επικυρωθεί΄΄.

Με άλλα λόγια :  ΄΄δεν είμαστε σίγουροι ποια δείγματα ιστού πρέπει να ληφθούν από τον ασθενή, προκειμένου να είναι έγκυρη η δοκιμή΄΄ (16),(17)

Αξιοσημείωτο δε είναι, ότι στα εγχειρίδια οδηγιών των PCR τεστ, μπορούμε επίσης να διαβάσουμε, ότι δεν προορίζονται ως διαγνωστικά τεστ, όπως για παράδειγμα σε αυτά της Altona Diagnostics and Creative Diagnostics (14).

Στην ανακοίνωση προϊόντων των LightMix Modular Assays που παράγονται από την TIB Molbiol – οι οποίες αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας τους Corman et al. πρωτόκολλο – και διανέμονται από τη Roche μπορούμε να διαβάσουμε:

΄΄ Αυτοί οι προσδιορισμοί δεν προορίζονται για χρήση ως βοήθημα στη διάγνωση της λοίμωξης από κοροναϊό΄΄

Και: ΄΄Μόνο για ερευνητική χρήση. Όχι για χρήση σε διαγνωστικές διαδικασίες” (15).

΄΄ Και τώρα, θα προσθέσω ένα άλλο, θανατηφόρο πλήγμα: το τεστ [PCR], δεν έχει επικυρωθεί ποτέ σωστά ως όργανο για την ανίχνευση ασθενειών. Ακόμη και αν υποτεθεί ότι μπορεί να ανιχνεύσει την παρουσία του ιού COVID σε έναν ασθενή, δεν δείχνει πόσο ιικό φορτίο του ιού, είναι στο σώμα. Και αυτό είναι το κλειδί, γιατί για να αρχίσει καν να μιλά για πραγματική ασθένεια στον πραγματικό κόσμο, όχι σε εργαστήριο, ο ασθενής θα πρέπει να έχει εκατομμύρια και εκατομμύρια του ιού που αναπαράγονται ενεργά στο σώμα του (16) – Jon Rappoport , διάσημος δημοσιογράφος ιατρικής

Ρώτησαν  τον Dr. Rasnick (Δρ David Rasnick, βιοχημικός) ποιες συμβουλές έχει για τα άτομα που θέλουν να δοκιμαστούν για COVID-19.

«Μην το κάνετε, λέω. ΄΄ Κανένα υγιές άτομο δεν πρέπει να κάνει το τεστ. Δεν σημαίνει τίποτα, αλλά μπορεί να καταστρέψει τη ζωή σας, να σας κάνει απολύτως άθλιο. ”

Είναι ο PCR τεστ ένα εργαλείο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών ;

Οι παγκοσμιοποιητές λατρεύουν να εξοπλίζουν τις λέξεις και να κάνουν ξόρκια από αυτά. Για το σκοπό αυτό, εφευρίσκουν νέες λέξεις και μας αναγκάζουν να τις χρησιμοποιούμε και να τις ζήσουμε. Λέξεις όπως «Corona Virus» και «Social Distancing». “COVID-19.” “Δοκιμασμένο θετικό.”

Ο λόγος που οι παγκοσμιοποιητές έχουν εμμονή με τους «ιούς»,  είναι επειδή θέλουν να κλείσουν όλες τις μορφές επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών, οι οποίες μπορούν να απειλήσουν  τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους.

Έτσι, προκύπτει αναπόφευκτα ότι τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο για αυτήν την επικρατούσα άγνοια, σχετικά με τις επιστημονικά αυτά δεδομένα, σχετικά με το PCR τεστ. Ο ΠΟΥ, για παράδειγμα, έχει οικονομικούς δεσμούς με φαρμακευτικές εταιρείες, όπως έδειξε η εφημερίδα British Medical Journal το 2010 και η εφημερίδα Global Research τον Απρίλιο του 2020  (18),(19). Κάτι ανάλογο ισχύει και για το CDC, όπως αναφέρει ο ανεξάρτητος οργανισμός Childrens Health Defense org (20).

H επιστήμη είναι ξεκάθαρη: oι αριθμοί που δημιουργούνται από αυτές τις δοκιμές RT-PCR, δεν δικαιολογούν τον τεράστιο φόβο στους ανθρώπους που έχουν βγει «θετικοί», ώστε να επιβάλλουν μέτρα lockdown, τα οποία βυθίζουν αμέτρητους ανθρώπους στη φτώχεια και την απόγνωση ή ακόμα και τους οδηγούν σε αυτοκτονία, καταστρέφοντας και τις οικονομίες των χωρών.

Και ένα «θετικό» αποτέλεσμα μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες και για τους ασθενείς, γιατί τότε όλοι οι μη ιογενείς παράγοντες εξαιρούνται από τη διάγνωση και οι ασθενείς μπορεί να αντιμετωπίζονται με πολύ τοξικά φάρμακα και διεισδυτικές διασωληνώσεις. Ειδικά για ηλικιωμένους και ασθενείς με προϋπάρχουσες καταστάσεις, μια τέτοια θεραπεία μπορεί να είναι και θανατηφόρα.

Χωρίς αμφιβολία, τα υπερβολικά ποσοστά θνησιμότητας, μπορεί να προκληθούν τόσο από την αστοχία στην θεραπεία, όσο και από τα μέτρα των lockdown , ενώ τα στατιστικά στοιχεία θανάτου «COVID-19», μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης ασθενείς που πέθαναν από μια ποικιλία ασθενειών, οι οποίοι επαναπροσδιορίστηκαν ως COVID-19, μόνο και μόνο λόγω ενός «θετικού» τεστ αποτελέσματος, του οποίου η αξία δεν θα μπορούσε να είναι πιο αμφίβολη…!!

                                                                  Your  Health  In  Your  Hands**

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση ή αντικατάσταση ιατρικών συμβουλών. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή .

References

1/ https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus,  2/ https://bpa-pathology.com/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless, 3/ https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/?fbclid=IwAR3G6Fuq8C-8XW7szL43scbKOYFx78irq52A6ZQCRdZmPMWiHTqD_2jv4Zo ,

4/ https://www.nytimes.com/2007/01/22/health/22whoop.html ,

5/ https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1808,

6/ https://vimeo.com/471212113 ,

7/ https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1808,

8/ https://www.torstenengelbrecht.com/en/home  ,

9/ Study 1: Leo L. M. Poon; Malik Peiris. “Emergence of a novel human coronavirus threatening human health” Nature Medicine, March 2020
Answer: “The image is the virus budding from an infected cell. It is not purified virus.”

Study 2: Myung-Guk Han et al. “Identification of Coronavirus Isolated from a Patient in Korea with COVID-19”, Osong Public Health and Research Perspectives, February 2020
Answer: “We could not estimate the degree of purification because we do not purify and concentrate the virus cultured in cells.”

Study 3: Wan Beom Park et al. “Virus Isolation from the First Patient with SARS-CoV-2 in Korea”, Journal of Korean Medical Science, February 24, 2020
Answer: “We did not obtain an electron micrograph showing the degree of purification.”

Study 4: Na Zhu et al., “A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China”, 2019, New England Journal of Medicine, February 20, 2020
Answer: “[We show] an image of sedimented virus particles, not purified ones.”,

10/ https://www.tanea.gr/2020/03/21/inbox/arthro-fotia-gia-ton-koronaio-einai-to-megalytero-fiasko-tou-aiona , 11/ https://fytro.wordpress.com/2020/07/12/6573/#more-6573 , 12/ https://www.fda.gov/media/134922/download , 13/ https://www.fda.gov/media/136151/download , 14/ https://altona-diagnostics.com/files/public/Content%20Homepage/-%2002%20RealStar/INS%20-%20RUO%20-%20EN/RealStar%20SARS-CoV-2%20RT-PCR%20Kit%201.0_WEB_RUO_EN-S02.pdf , 15/ https://pim-eservices.roche.com/eLD/web/pi/en/home , 16/ https://blog.nomorefakenews.com/2020/04/08/corona-creating-illusion-of-pandemic-through-diagnostic-test , 17/ https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/technical-guidance-publications , 18/ https://childrenshealthdefense.org/wp-content/uploads/Godlee-2010-Conflicts-of-interest-and-pandemic-flu.pdf , 19/ https://www.globalresearch.ca/can-we-trust-who/5708576?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles , 20/ https://childrenshealthdefense.org/cdc-who ,21/ https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus22/ https://www.gene-quantification.de/miqe-bustin-et-al-clin-chem-2009.pdf ,23/ https://books.google.de/books?id=Z5jwZ2rbVe8C&pg=PA8&lpg=PA8&dq=mullis+If+you+have+to+go+more+than+40+cycles+to+amplify+a+single-copy+gene,+there+is+something+seriously+wrong+with+your+PCR&source=bl&ots=IAOUJm-S7E&sig=ACfU3U0_lUu2J2K0HPhch_nFHoYtFwVKhg&hl=de&sa=X&ved=2ahUKEwjsqoOLi47qAhXIR5oKHcCdDMMQ6AEwAHoECAYQAQ#v=onepage&q=mullis%20If%20you%20have%20to%20go%20more%20than%2040%20cycles%20to%20amplify%20a%20single-copy%20gene%2C%20there%20is%20something%20seriously%20wrong%20with%20your%20PCR&f=false , 24/ https://mobile.twitter.com/vegsource/status/1322285840291147776?=20     

   

 

Pin It on Pinterest