του Παναγιώτη Μυλωνά

Οι τρείς κύριοι πυλώνες που στήριξαν το αφήγημα της υγειονομικής κρίσης της κορώνας, ήταν τα PCR τεστ, το ότι οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν την λοίμωξη του ιού και ότι μόνον με το μπόλιασμα θα επενέλθουμε πίσω στην κανονικότητα. Και οι τρεις πυλώνες έχουν καταρρεύσει με τεράστιο παγκόσμιο εκκωφαντικό κρότο και μόνον οι εντολοδόχες κυβερνήσεις – εργαλεία της Great Reset και τα ξεπουλημένα ΜΜΕξαπάτησης, που προσπαθούν με μπαλώματα να αναστηλώσουν αυτούς τους πυλώνες και με τον φόβο, τις απειλές την τρομοκρατία, παλεύουν απεγνωσμένα να κρατήσουν ζωντανό το αφήγημα του ιού της γρίπης.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, τα  PCR τεστ που χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό των λεγόμενων ασθενών COVID-19 που πιθανώς έχουν μολυνθεί από αυτό που ονομάζεται SARS-CoV-2, δεν έχουν τα έγκυρα πρότυπα χρυσού (valid gold standard ) για να τα συγκρίνουν.

Αυτό είναι ένα θεμελιώδες σημείο.

Ο Αυστραλός ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες, Sanjaya Senanayake, δήλωσε σε μια συνέντευξη στην τηλεόραση ABC, σε απάντηση στην ερώτηση «πόσο ακριβής είναι η δοκιμή [COVID-19];»: ΄΄ για το COVID-19 δεν έχουμε μια δοκιμαστική έκδοση χρυσού ” (6).

Η Jessica C. Watson από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ το επιβεβαιώνει. Στην εργασία της (“Interpreting a COVID-19 test result” ) ( Ερμηνεία ενός αποτελέσματος δοκιμής COVID-19), η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα The British Medical Journal, γράφει ότι υπάρχει ΄΄έλλειψη ενός τόσο σαφούς « χρυσού προτύπου » για τις δοκιμές COVID-19 (lack of such a clear-cut ‘gold-standard’ for COVID-19 testing.” (7)

Τώρα το ερώτημα είναι: Τι απαιτείται πρώτα για την απομόνωση / απόδειξη του ιού; Πρέπει να γνωρίζουμε από πού προέρχεται το RNA για το οποίο βαθμονομούνται οι δοκιμές PCR.

Εγχειρίδια  (π.χ. White / Fenner. Medical Virology, 1986, σελ. 9), καθώς και κορυφαίοι ερευνητές ιών όπως ο Luc Montagnier  ή ο Dominic Dwyer (8), αναφέρουν οτι ο καθαρισμός σωματιδίων – δηλαδή ο διαχωρισμός ενός αντικειμένου από οτιδήποτε άλλο που δεν είναι αυτό το αντικείμενο , είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδειξη της ύπαρξης ενός ιού, ώστε να αποδειχθεί ότι το RNA από το εν λόγω σωματίδιο προέρχεται από έναν νέο ιό.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι το PCR τεστ είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ανιχνεύσει ακόμη και τα μικρότερα κομμάτια DNA ή RNA, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει από πού προέρχονται αυτά τα σωματίδια. Αυτό πρέπει να καθοριστεί εκ των προτέρων.

Οι συγγραφείς τεσσάρων από τις κύριες εργασίες, στις αρχές του 2020, οι οποίοι  ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ένα νέο κορονοϊό, παραδέχονται ότι δεν είχαν καμία απόδειξη ότι η προέλευση του γονιδιώματος του ιού ήταν ιικά σωματίδια ή κυτταρικά συντρίμμια, καθαρά ή ακάθαρτα, ή σωματίδια οποιουδήποτε είδους. Με άλλα λόγια, η ύπαρξη του SARSCoV-2 RNA βασίζεται στην πίστη και όχι στην πραγματικότητα (9).

Tip: Η επιστήμη δεν πρέπει να αποτελείται από εικασίες και υποθέσεις χωρίς αποδείξεις. Τότε δεν πρέπει να μιλάμε για επιστήμη.

Μέχρι σήμερα, κανένας από τους κορυφαίους Γερμανούς εκπροσώπους της επίσημης θεωρίας για το SARS-Cov-2 / COVID-19, όπως το Robert KochInstitute (RKI), ο Alexander S. Kekulé (Πανεπιστήμιο Halle), ο Hartmut Hengel και ο Ralf Bartenschlager (Γερμανική Εταιρεία) για την ιολογία), οι Thomas Löscher, Ulrich Dirnagl (Charité Berlin), ο Georg Bornkamm (ιολόγος και ομότιμος καθηγητής στο HelmholtzZentrum Munich), δεν έχουν δώσει σαφή απάντηση στην ακόλουθη ερώτηση: εάν τα σωματίδια που ισχυρίζονται ότι είναι SARS-CoV-2 δεν έχουν καθαριστεί, πώς μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι αλληλουχίες γονιδίων RNA αυτών των σωματιδίων, ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο νέο ιό;

΄΄  Coronavirus : Γιατί όλοι τους κάνουν λάθος. Δεν είναι νέος ιός ΄΄ – Dr. Beda M Stadler, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης, βιολόγος και ομότιμος καθηγητής (11).

Όταν ρωτήθηκε ο Michael Laue από το Γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch (RKI), ένας από τους πλέον σημαντικούς υποστηριχτές του επίσημου δόγματος για τον Covid-19, σχετικά με την ύπαρξη μελέτης που να παρουσιάζει την απομόνωση και τον πλήρη καθαρισμό του SARS-CoV-2, απάντησε: ΄΄ δεν γνωρίζω καμία εργασία στην οποία ο απομονωμένος SARS-CoV-2 να καθαρίστηκε…!!΄΄

Tip:  Δεν μπορεί να προσδιοριστεί μια παραλλαγή ενός ιού, εάν δεν έχει απομονωθεί πλήρως το προτότυπο.

Tip: ΟΙ επιστήμονες δημιούργησαν τον ιό, χρησιμοποιώντας το PCR

Tip: Όλα τα PCR τεστ σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR), βγαίνουν ΄΄ψευδώς θετικά΄΄ (έκθεση Μπόργκερ)

Το περιοδικό The BMJ, προχώρησε πρόσφατα στην θεμελιώδη κριτική των PCR τεστ. Το έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, τον Δεκέμβριο του 2020, δημοσίευσε άρθρο με τίτλο ΄΄ COVID-19: Ο μαζικός έλεγχος είναι ανακριβής και δίνει ψευδή αίσθηση ασφάλειας΄΄, αναφέρει ότι όταν τα PCR τεστ χρησιμοποιούνται σε ασυμπτωματικά άτομα, δεν είναι καθόλου ακριβή και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να προσδιοριστεί εάν κάποιος είναι θετικός ή αρνητικός (1),(2).

Τον Μάιο του 2020, το ιατρικό περιοδικό JAMA, είχε δηλώσει ότι: ΄΄ένα θετικό αποτέλεσμα PCR, δεν σημαίνει απαραίτητα την παρουσία ενός ζωντανού ιού΄΄ (3).

Το περιοδικό Lancet, σε πρόσφατη μελέτη αναφέρει ότι: ΄΄ η ανίχνευση RNA, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συναγάγει την μολυσματικότητα (4).

Ο Franz Knieps, επικεφαλής του Συλλόγου Ασφαλιστικών Ταμείων Υγείας στην Γερμανία, στα μέσα Ιανουαρίου του 2021, έκανε την ακόλουθη δήλωση: ΄΄ Και αν ακόμα δεν κάνατε καθόλου τεστ, η κορώνα θα είχε εξαφανιστεί..΄΄ (5)

Σε έγγραφό του το CDC, στις 13 Ιουλίου του 2020, στην σελίδα 39 αναφέρει ότι: ΄΄ Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ποσοτικά απομονωμένα προϊόντα ιού του 2019-nCoV, δοκιμές [διαγνωστικές δοκιμές] που έχουν σχεδιαστεί για την ανίχνευση του 2019-nCoV RNA δοκιμάστηκαν με χαρακτηρισμένα αποθέματα in vitro μεταγραφόμενου πλήρους μήκους RNA..΄΄ (10),(12). Η βασική φράση-κλειδί είναι: ΄΄Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ποσοτικά προϊόντα απομόνωσης ιού του 2019-nCoV…!!΄΄.

Κάθε αντικείμενο που υπάρχει, μπορεί να ποσοτικοποιηθεί, δηλαδή να μετρηθεί. Άρα το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει μετρήσιμη ποσότητα του ιού, επειδή δεν είναι διαθέσιμος. Δηλαδή το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανέναν ιό, και ότι δεν υπάρχει κανένας απομονωθείς ιός.

Tip: Εφόσον δεν έχει απομονωθεί ο ιός SARS-CoV-2 και δεν είναι μετρήσιμος, τότε το μπόλιασμα που με τρομοκρατία, απειλές και τον φόβο της κοινωνικής απομόνωσης που πάνε να μας επιβάλλουν, για ποιόν ιό έχουν παραχθεί και τι σκοπό έχουν…? Τα PCR τεστ, τι ακριβώς προσδιορίζουν…?

Όσο για την τεχνολογία mRNA, ο Dr. Tal Zaks επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Moderna Inc., δήλωσε σε ανύποπτο χρόνο το 2017 ότι: ΄΄στην πραγματικότητα (με το mRNA), κάνουμε hacking το λογισμικό της ζωής΄΄ (14).

Τα εμβ0λια της Moderna και της Pfizer, είναι πειραματικά εμβ0λια mRNA. Το FDA έχει χορηγήσει Εξουσιοδότηση Έκτακτης Ανάγκης [EUA] και θα παραμείνουν σε δοκιμές έως το 2023. Παρόλα αυτά, οι εξαρτημένες κυβερνήσεις στην Ατζέντα του Νταβός και τα ΜΜΕξαπάτησης, τα προωθούν ως ασφαλή, με την ένοχη ανοχή και συνέργεια της ιατρικής επιστήμης. Όλοι αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σε μια δεύτερη δίκη της Νυρεμβέργης, η οποία προετοιμάζεται…!!

                                                               Your  Health  In  Your  Hands**

*Όλες οι πληροφορίες και οι έρευνες που αναφέρονται στο άρθρο, δίνονται για ενημερωτικό σκοπό και μόνο και όχι για διάγνωση, αγωγή ή θεραπεία για οποιαδήποτε πάθηση ή αντικατάσταση ιατρικών συμβουλών. Το κάθε ένα άτομο, είναι και ο τελευταίος υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. 

**Απαγορεύεται η αντιγραφή μερική ή ολική του άρθρου, χωρίς την άδεια του συγγραφέα-ερευνητή .

 References

1/ https://www.collective-evolution.com/2020/12/19/who-calls-into-question-ability-of-rt-pcr-test-to-detect-covid-19-false-positives , 2/ https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4438/rr , 3/ https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2765837 , 4/ https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S2666-5247%2820%2930172-5 , 5/ https://www.rnd.de/politik/bkk-chef-knieps-kritisiert-corona-politik-im-kanzleramt-herrscht-bunkermentalitat-7DRGYYDUJFEIPFUKNT2JN34HOE.html ,6/ https://vimeo.com/471212113 , 7/ https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1808,  8/ https://www.torstenengelbrecht.com/en/home  ,

9/ Study 1: Leo L. M. Poon; Malik Peiris. “Emergence of a novel human coronavirus threatening human health” Nature Medicine, March 2020
Answer: “The image is the virus budding from an infected cell. It is not purified virus.”

Study 2: Myung-Guk Han et al. “Identification of Coronavirus Isolated from a Patient in Korea with COVID-19”, Osong Public Health and Research Perspectives, February 2020
Answer: “We could not estimate the degree of purification because we do not purify and concentrate the virus cultured in cells.”

Study 3: Wan Beom Park et al. “Virus Isolation from the First Patient with SARS-CoV-2 in Korea”, Journal of Korean Medical Science, February 24, 2020
Answer: “We did not obtain an electron micrograph showing the degree of purification.”

Study 4: Na Zhu et al., “A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China”, 2019, New England Journal of Medicine, February 20, 2020
Answer: “[We show] an image of sedimented virus particles, not purified ones.”,

 11/ https://fytro.wordpress.com/2020/07/12/6573/#more-6573 , 10/ https://www.fda.gov/media/134922/download , 12/ https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/08/the-smoking-gun-where-is-the-coronavirus-the-cdc-says-it-isnt-available/?fbclid=IwAR2gjFXZoIOtbEQ0YCXd89GiQFnqzzv6qn-dLqlmwB56sK87dFOPclZfgag, 13/ https://fytro.wordpress.com/2021/02/16/o-%ce%b9%cf%8c%cf%82-%cf%86%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%ae-%ce%bf-%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ac%cf%82-%ce%b9%cf%8c%cf%82, 14/ https://www.brighteon.com/133c781b-7aeb-4150-a3e8-53a7f0089d7c,

 

Pin It on Pinterest