Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το βιβλίο του συναδέλφου μου Μυλωνά Παναγιώτη «Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων». Είναι πολύ καλά και απλά γραμμένο και όσον αφορά την περιγραφή και τον εντοπισμό αυτού του προβλήματος υγείας που έχει πολλά πρόσωπα, αλλά και όσον αφορά την στρατηγική αντιμετώπισής του, που παραθέτει πολύ συστηματικά, για την αντιμετώπισή του και οδηγεί σε έναν καλύτερο τρόπο διατροφής και διαβίωσης που όλοι μας χρειαζόμαστε.
Είναι ένας συμπυκνωμένος θησαυρός γνώσεων και εμπειριών σχετικά με το παραπάνω θέμα, αφού μέσα στις 220 σελίδες του έχει συμπεριλάβει μία βιβλιογραφία 71 βιβλίων, που σημαίνει πολύ καλή επιστημονική τεκμηρίωση στα όσα αναφέρονται.
Εμένα προσωπικά με βοήθησε πολύ στο να βάλω σε μία σειρά πολλές πληροφορίες που ψάχνω καιρό τώρα για θέματα διατροφής και υγείας γενικότερα, που μέχρι τώρα τα είχα σαν «πλίνθους και κέραμους ατάκτως ερριμμένα».
Αρχίζω αμέσως την εφαρμογή της στρατηγικής που προτείνει το βιβλίο, μιας και μερικά από τα συμπτώματα που αναφέρονται, με αφορούν και ευελπιστώ να επανέλθω με «καλά νέα».
Σ’ ευχαριστώ Παναγιώτη που μοιράστηκες μαζί μας αυτές τις γνώσεις σου και εμπειρίες, χάρηκα πολύ που σε βοήθησαν να ξεπεράσεις τα προβλήματα υγείας που είχες και σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στον δρόμο που άνοιξες και πιστεύω να μας κρατάς ενήμερους.

Pin It on Pinterest