X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

Γιώργος Σερέκος
13/02/2017
Constantina Malliaris
26/04/2017
Όλα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑ, Όλη μου τη ζωή δεν τα πήγαινα καλά με τα βιβλία και το διάβασμα, μια και ήμουνα μηχανοτεχνίτης. Το ότι θα διάβαζα ιατρικά βιβλία και μάλιστα στην προχωρημένη ηλικία μου, δεν μπορούσα να το φανταστώ, κι’ όμως έγινε. Το  βιβλίο αυτό είναι τόσο απλά και κατανοητά γραμμένο που μπορεί να το διαβάσει ο καθένας,σαν ένα εγχειρίδιο χρήσης μιας μηχανής. Άλλωστε και εμείς μια μηχανή είμαστε που χρειάζονται καθάρισμα  τα εξαρτήματά της και τα σωληνάκια που τα συνδέουν. Αν στην συνέχεια της δώσουμε και καλά καύσιμα, τότε θα δουλεύει μια χαρά.Μόλις διάβασα το βιβλίο έκανα τις εξετάσεις που προτείνεις στο βιβλίο , μαζί με την γυναίκα μου και από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να διορθώσουμε,  εφαρμόζοντας τις συμβουλές σου στο βιβλίο. Σ’ ευχαριστούμε Παναγιώτη που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου και θα επανέλθουμε με τα αποτελέσματα. Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου.