X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
13/05/2018
Νικόλαος Σπύρου
24/05/2018
Όλα

Kωνσταντίνος Δουλγερίδης

Εικαστικός
Για μένα αυτο το βιβλιο αποτέλεσε,την αφύπνιση μου, όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης του έντονου προβλήματός κούρασης που αντιμετωπίζω .

Έπειτα απο διάφορες εξετάσεις που εκανα κατα καιρούς ,πάντοτε αυτές ήταν πολύ καλές κατα τα λεγόμενα των γιατρών. Ετσι γυρνώντας απο γιατρό σε γιατρό (αιματολογους, παθολογους,ομοιπαθητικους, νευρολογους κ.α), κανεις δεν μπορούσε να μου πει που οφείλεται αυτή η κόπωση που νιώθω.
Αυτο το βιβλιο μου άνοιξε τα μάτια για το που οφείλονται πολλα απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζω και μου έδειξε τον σωστό δρόμο προς την υγεία, μέσω της σωστής διατροφής και των κατάλληλων εξετάσεων που πρέπει να κανει κάποιος, με τέτοια ανεξήγητα για τους κοινούς γιατρούς συμπτώματα,.
Επίσης το βιβλίο αυτό στηρίζεται στις αρχές του Ιπποκράτη κατα την ταπεινή μου γνώμη και σου λεει πράγματα τα οποία δεν θα σου πει κανένας γιατρός,
(τι ειρωνεία) για ευνόητους λόγους. 

Σου παραθέτει στρατηγικές βελτίωσής της υγείας μεθοδικά, όπως ειναι λογικό  και όχι όπως θα έκανε ένας γιατρός των ημερών μας, 
….ο οποίος θα σου ελεγε πως εχεις απλα λιγο στρες και άγχος και θα σου έγραφε κάποιο “μαγικό” χάπι-ναρκωτικό, αφηνοντας στην άκρη το πρόβλημα διαιωνίζοντας το και καθιστώντας τον υποψήφιο ασθενή εξαρτημένο, χωρίς να 
μπορεί να μπορει να χαίρει ουσιαστικής υγειας.
Για τους παραπάνω λόγους πιστεύω οτι ειναι ενα οδηγός ζωής αυτο το βιβλίο, ακόμη και γι’αυτούς που δεν εχουν την κόπωση των επινεφριδίων και βοηθάει στο να υιοθετήσει κανεις μια ορθή αντίληψη για θέματα υγείας.
Συγχαρητήρια Κυριε Μυλωνά για το βιβλίο σας!