X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

Σαβατώ Καρασακαλίδου
12/09/2015
Σαβατώ Καρασακαλίδου
12/09/2015
Όλα

Δημήτριος Βεζέρης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών | ΙΩΝΙΚΗ Ε.Τ.Ε.

Είναι ένα από τα καινοτόμα επιστημονικώς τεκμηριωμένα βιβλία για την υγεία που έχω διαβάσει έως σήμερα για τα Ελληνικά δεδομένα. Τόσο οι εξαιρετικές αναφορές όσο και η βιβλιογραφική έρευνα που έχει διεξαχθεί, ώστε να συγκεντρωθεί όλη αυτή η επιστημονική γνώση μέσα σε ένα βιβλίο, το κάνουν μοναδικό και χρήσιμο. Διαβάζοντάς το αντιλήφθηκα ότι ο κ. Μυλωνάς μας έχε εξοικονομήσει πολλές προσωπικές ώρες έρευνας και αναζήτησης, διότι τις έχει αναλώσει ο ίδιος για λογαριασμό μας συγγράφοντας αυτό το βιβλίο.

Η ολιστική προσέγγιση από το συγγραφέα  της λειτουργίας του οργανισμού με βοήθησε να αντιληφθώ πληρέστερα τα λάθη μου.

Ο ολοκληρωτικός χαρακτήρας συμβουλών τρόπου ζωής και επιλογών που πρέπει να κάνουμε μου θύμισε πράγματα που είχα ξεχάσει και είναι τόσο σημαντικά.

Εύχομαι ολόψυχα αυτή η γνώση που απλόχερα μας έδωσε ο κ. Μυλωνάς να γίνει κτήμα του καθενός.  

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Βεζέρης | MEng Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών | ΙΩΝΙΚΗ Ε.Τ.Ε.

MSc Μικροηλεκτρονική & Πληροφορική | MSc Διεθνή Οικονομικά & Επιχειρήσεις