Το βιβλίο αυτό που γράφτηκε με “ψυχή” αλλά και μεγάλη έρευνα είναι ένα αληθινά πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια όλων όσων θέλουμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής, να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του σώματός μας και να το βοηθήσουμε να αποδώσει το μέγιστο δυνατό! Θα πρότεινα σε όλους, ανεξαρτήτως των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν να διαβάσουν το βιβλίο αυτό, γιατί μέσα σ’αυτό θα βρουν πολύτιμες συμβουλές γραμμένες με κατανοητό τρόπο!

Το σημαντικότερο είναι πως είναι συμβουλές που μπορεί οκαθένας μας να ακολουθήσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ή κόστος. Γιατί λοιπόν να μη πάρουμε αυτή τη συμπυκνωμένη γνώση, να την εντάξουμε στην καθημερινοτητα μας και να ζούμε με υγεία απαλλαγμένοι από ότι μας ταλαιπωρεί; 

Φίλοι μου πιστεύω πως το βιβλίο “Σύνδρομο της Κόπωσης των Επινεφριδίων” θα ήταν καλό να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη όλων μας και να ανατρέχουμε στο εξαιρετικά διαφωτιστικό περιεχόμενο του ξανά και ξανά!  Χίλια μπράβο στον συγγραφέα – φίλο μου – κ. Μυλωνά Παναγιώτη για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του, αλλά πάνω από όλα για την ειλικρινή του πρόθεση να βοηθήσει μέσα από το βιβλίο του τους συνανθρώπους του!

Pin It on Pinterest