Σκέφτηκα να μην γράψω κάτι που δεν έχω βιώσει γιαυτό οτι θα σας πω είναι βιωμένο απο τον μήνα Ιανουάριο του 18… Έρχεται στα χερια μου το εξωτερικά όμορφο βιβλιο του Παναγιώτη Μυλωνά εκείνο τον καιρό περνούσα και ακομα περνώ μια κατάσταση που ο χρόνος για προσωπικές στιγμές μου είναι λίγος. ΤΟ βιβλιο το διάβαζα 10 λεπετα την ημέρα.

Αρχισα λοιπον να -μελετώ το πόνημα του κ Μυλωνά ήταν κατατοπιστικος εισέπραξα πως
αυτο το ζει !!!!!
Να όμως που με έβρισκε αντίθετο σε 2 ΒΑΣΙΚΑ
α. στα Συμπληρώματα διατροφής Vit. C – Mg. κτλπ.
β. στο αλάτι που δεν έτρωγα και το ζητούσα σα ”ΤΡΕΛΟΣ΄΄

Ο δάσκαλος μου Σπαρτακος Μαρινακης ηταν τελείως αντίθετος .ΟΤΙ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ το παίρνουμε μόνο απο τ τροφές μας.και όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός με φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών πάνω απο 15 χρόνια αυτή η κατάσταση .δεν έβρισκα το λογο με ολα αυτα τα διατροφικά στοιχεία που παίρνω (700ml φυσικό χυμό καθε μερα σε αποχυμωτή σύνθλιψης και οχι φυγόκεντρος 10 00. ΤΟ επόμενο γευμα μετα τ 12: 30 ενα smothie 16 00 γευμα. αυτο ηταν, τιποτα αλλο γαι το υπόλοιπο .

Απο τ 07:30 που ξύπναγα το πρόγραμμα μου ηταν εως και το βραδυ 21 00 κουραστικό !!!. Ο γυρισμός στο σπιτι χμ εσωτερικά σερνόμουν έβαζα μεγάλη προσπάθεια να κρατήσω τη διάθεση μου ψηλά αλλα δεν ηθελα να το παραδεχτώ έλεγα κουράζουμε, είναι απο το φόρτο τ καθημερινότητάς μου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ !!!1

ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ V C 3000 mg καθημερινά πρωι και βραδυ μαγνησιο απο την πρωτη εβδομάδα τα πράγματα άλλαξαν το πρωινο μου ξυπνημα ηταν αλλο ,διαφορετικό απο αυτο που γνωριζα είχα και κατι ξηροδερμίες στο κεφάλι έχουν ελαττωθεί κατά πολύ . και δεν εχω μπει ακομα στα άλλα που μας λεει ο κ Μυλωνάς ευχαριστούμε για τη μεγάλη έρευνα που μας έδωσες, .προσωπικά με βελτίωσες .

έπεται συνέχεια …

Pin It on Pinterest