Το “Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων” παραμένει ένα σχετικά άγνωστο ιατρικό θέμα στο ευρύ κοινό. Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει με μεγάλη επιτυχία η νέα δουλειά του κ. Μυλωνα, η οποία συμβάλλει υπεύθυνα στην ενημέρωση του αναγνώστη, παρέχοντας ταυτόχρονα τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης.
Το παρόν βιβλίο προσεγγίζει ένα δυσνόητο θέμα χωρίς, ωστόσο, να γίνεται επαναλαμβανόμενη (κατά-)χρηση ιατρικής ορολογίας, η οποία συγχύζει το μέσο αναγνώστη. Αντιθέτως, ο συγγραφέας δίνει ένα πιο καθημερινό τόνο γραφής, χωρίς σε κανένα σημείο να ζημειώνεται η θεμελίωση του όλου κειμένου σε επιστημονικές αρχές.
Με συνεχή αλλά ελεγχόμενη ροή νέων πληροφοριών, το κάθε κεφάλαιο αλληλεπιδρά με το προηγούμενό του και ταυτόχρονα προετοιμάζει για το επόμενο, χτίζοντας, έτσι, ένα βιβλίο με σφιχτή συνοχή. Δεν διστάζει να επιστήσει την προσοχή του αναγνώστη σε συγκεκριμένα “σημεία-κλειδιά” στην φάση της πρόληψης, αντιμετώπισης και αποκατάστασης, παρέχοντας ένα αξιόπιστο σώμα πρακτικών συμβουλών.
Αξιέπαινη προσπάθεια του κ. Μυλωνά, ο οποίος μολονότι Ηλ. Μηχανικός κατάφερε να παρουσιάσει ένα θέμα με πολλές προκλήσεις, να αποσαφηνίσει πιθανές συγχύσεις και να δώσει ένα κατανοητό πρακτικό οδηγό στους αναγνώστες.

Pin It on Pinterest