Διάβασα το βιβλίο του Παναγιώτη Μυλωνά “Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων”. Γνωρίζω προσωπικά τον συγγραφέα-ερευνητή , παρακολουθώ το ερευνητικό του έργο εδώ και χρόνια και εκτιμώ απεριόριστα τις γνώσεις του. Παρόλα αυτά, η τεκμηρίωση των προβλημάτων που προκαλεί το άγνωστο στους πολλούς Σύνδρομο που περιγράφεται είναι πραγματικά εκπληκτική. Κατανοούμε μέσα από τα κεφάλαια του βιβλίου πόσο σημαντικός για την εξέλιξη των ασθενειών είναι ο μηχανισμός κόπωσης των επινεφριδίων, των αδένων που ελέγχουν σε σημαντικό βαθμό το ορμονικό μας σύστημα και μέσω αυτού το ανοσοποιητικό.
Με αφορμή όμως την περιγραφή του Συνδρόμου και την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί για την αντιμετώπισή του, ο συγγραφέας αναλύει σε βάθος την άρρηκτη σχέση της υγείας με τη διατροφή αλλά και το στρες, καθώς και την γενικότερη στάση ζωής που πρέπει να υιοθετήσουμε για να ανακτήσουμε και να διατηρήσουμε την υγεία μας.
Παρά την επιστημονική τεκμηρίωση, το βιβλίο είναι φιλικό στον μέσο αναγνώστη βοηθώντας τον με χαρακτηριστικά και ευκολομνημόνευτα συμπεράσματα να κατανοήσει και να εφαρμόσει τις βασικές του αρχές.
Διαβάστε λοιπόν το βιβλίο του Παναγιώτη Μυλωνά “Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων”. Επισκεφτείτε ακόμη το σάιτ http://www.yourhealthinyourhands.gr/ και ενημερωθείτε για την προβληματική αυτή κατάσταση.

Pin It on Pinterest