X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

Το βιβλίο αυτό που γράφτηκε με “ψυχή” αλλά και μεγάλη έρευνα είναι ένα αληθινά πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια όλων όσων θέλουμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής, να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του σώματός μας και να το βοηθήσουμε να αποδώσει το μέγιστο δυνατό! Θα πρότεινα σε όλους, ανεξαρτήτως των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν να διαβάσουν το βιβλίο αυτό, γιατί μέσα σ’αυτό θα βρουν πολύτιμες συμβουλές γραμμένες με κατανοητό τρόπο!

Το σημαντικότερο είναι πως είναι συμβουλές που μπορεί οκαθένας μας να ακολουθήσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ή κόστος. Γιατί λοιπόν να μη πάρουμε αυτή τη συμπυκνωμένη γνώση, να την εντάξουμε στην καθημερινοτητα μας και να ζούμε με υγεία απαλλαγμένοι από ότι μας ταλαιπωρεί; 

Φίλοι μου πιστεύω πως το βιβλίο “Σύνδρομο της Κόπωσης των Επινεφριδίων” θα ήταν καλό να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη όλων μας και να ανατρέχουμε στο εξαιρετικά διαφωτιστικό περιεχόμενο του ξανά και ξανά!  Χίλια μπράβο στον συγγραφέα – φίλο μου – κ. Μυλωνά Παναγιώτη για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του, αλλά πάνω από όλα για την ειλικρινή του πρόθεση να βοηθήσει μέσα από το βιβλίο του τους συνανθρώπους του!