X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

Χαραλαμπίδου Κυριακή
09/05/2018
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
13/05/2018
Όλα

Νικόλαος Πολύζος

Πωλήσεις - Εμπόριο

Σκέφτηκα να μην γράψω κάτι που δεν έχω βιώσει γιαυτό οτι θα σας πω είναι βιωμένο απο τον μήνα Ιανουάριο του 18…
Έρχεται στα χερια μου το εξωτερικά όμορφο βιβλιο του Παναγιώτη Μυλωνά εκείνο τον καιρό περνούσα και ακομα περνώ μια κατάσταση που ο χρόνος για προσωπικές στιγμές μου είναι λίγος. ΤΟ βιβλιο το διάβαζα 10 λεπετα την ημέρα.

.Αρχισα λοιπον να -μελετώ το πόνημα του κ Μυλωνά ήταν κατατοπιστικος εισέπραξα πως
αυτο το ζει !!!!!
Να όμως που με έβρισκε αντίθετο σε 2 ΒΑΣΙΚΑ 
α. στα Συμπληρώματα διατροφής Vit. C – Mg. κτλπ. 
β. στο αλάτι που δεν έτρωγα και το ζητούσα σα ”ΤΡΕΛΟΣ΄΄ 

Ο δάσκαλος μου Σπαρτακος Μαρινακης ηταν τελείως αντίθετος .ΟΤΙ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ το παίρνουμε μόνο απο τ τροφές μας.και όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός με φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών πάνω απο 15 χρόνια αυτή η κατάσταση .δεν έβρισκα το λογο με ολα αυτα τα διατροφικά στοιχεία που παίρνω (700ml φυσικό χυμό καθε μερα σε αποχυμωτή σύνθλιψης και οχι φυγόκεντρος 10 00. ΤΟ επόμενο γευμα μετα τ 12: 30 ενα smothie 16 00 γευμα. αυτο ηταν, τιποτα αλλο γαι το υπόλοιπο .

Απο τ 07:30 που ξύπναγα το πρόγραμμα μου ηταν εως και το βραδυ 21 00 κουραστικό !!!. Ο γυρισμός στο σπιτι χμ εσωτερικά σερνόμουν έβαζα μεγάλη προσπάθεια να κρατήσω τη διάθεση μου ψηλά αλλα δεν ηθελα να το παραδεχτώ έλεγα κουράζουμε, είναι απο το φόρτο τ καθημερινότητάς μου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ !!!1

ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ V C 3000 mg καθημερινά πρωι και βραδυ μαγνησιο απο την πρωτη εβδομάδα τα πράγματα άλλαξαν το πρωινο μου ξυπνημα ηταν αλλο ,διαφορετικό απο αυτο που γνωριζα είχα και κατι ξηροδερμίες στο κεφάλι έχουν ελαττωθεί κατά πολύ . και δεν εχω μπει ακομα στα άλλα που μας λεει ο κ Μυλωνάς ευχαριστούμε για τη μεγάλη έρευνα που μας έδωσες, .προσωπικά με βελτίωσες .

έπεται συνέχεια …