X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

Πλέσιας Αργύρης
26/09/2016
Στράτος Λάσπας
23/10/2016
Όλα

ΜΟΜΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜ

Το “Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων” παραμένει ένα σχετικά άγνωστο ιατρικό θέμα στο ευρύ κοινό. Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει με μεγάλη επιτυχία η νέα δουλειά του κ. Μυλωνα, η οποία συμβάλλει υπεύθυνα στην ενημέρωση του αναγνώστη, παρέχοντας ταυτόχρονα τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης.
Το παρόν βιβλίο προσεγγίζει ένα δυσνόητο θέμα χωρίς, ωστόσο, να γίνεται επαναλαμβανόμενη (κατά-)χρηση ιατρικής ορολογίας, η οποία συγχύζει το μέσο αναγνώστη. Αντιθέτως, ο συγγραφέας δίνει ένα πιο καθημερινό τόνο γραφής, χωρίς σε κανένα σημείο να ζημειώνεται η θεμελίωση του όλου κειμένου σε επιστημονικές αρχές.
Με συνεχή αλλά ελεγχόμενη ροή νέων πληροφοριών, το κάθε κεφάλαιο αλληλεπιδρά με το προηγούμενό του και ταυτόχρονα προετοιμάζει για το επόμενο, χτίζοντας, έτσι, ένα βιβλίο με σφιχτή συνοχή. Δεν διστάζει να επιστήσει την προσοχή του αναγνώστη σε συγκεκριμένα “σημεία-κλειδιά” στην φάση της πρόληψης, αντιμετώπισης και αποκατάστασης, παρέχοντας ένα αξιόπιστο σώμα πρακτικών συμβουλών.
Αξιέπαινη προσπάθεια του κ. Μυλωνά, ο οποίος μολονότι Ηλ. Μηχανικός κατάφερε να παρουσιάσει ένα θέμα με πολλές προκλήσεις, να αποσαφηνίσει πιθανές συγχύσεις και να δώσει ένα κατανοητό πρακτικό οδηγό στους αναγνώστες.