X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

Anna Samara
04/11/2017
Χρήστος Κόκκινος
25/01/2018
Όλα

ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ

Αγαπητέ κ. Μυλωνά,  το  σύγΓραμμά  σας  «Σύνδρομο κόπωσης  επινεφριδίων»   έρχεται  σαν μάννα εξ  ουρανού  για  να  σώσει  το ανθρώπινο γένος  από  την κατανάλωση  τόνων  χημικών   και αναποτελεσματικών σκευασμάτων, που  μόνο  εξυπηρετούν  τα  κέρδη  των  φαρμακοβιομηχανιών.

Μετά από μια  μακρά  αναζήτηση  για  να  μην  πεθάνω από αϋπνία  και υπέρταση,  είχα  ήδη  αρχίσει  να   εφαρμόζω  αρκετά  από  αυτά  που   γράφετε, διαβάζοντας  στο  ΙΝΤΕΡΝΕΤ  για  την αξία  κάθε  τρόφιμου.  Στο σύγγραμμά  σας  κατέβηκε  ο  Ουρανός  και  οι  Άγγελοι !!

Συναρμολογείται  το  παζλ !  Επιβεβαιώνονται  οι   επιλογές  μου  και φωνάζω  από τότε  σε  κάθε  πάσχοντα ότι  ο  άνθρωπος  μπορεί  από μόνος  του να  θεραπευτεί,  αν  το  θελήσει. 

Όλα  αυτά  που  με ταλαιπωρούσαν  οφείλονταν  στο   ότι  δεν  υπήρχε  διάλειμμα  για  χαλάρωση  στη  ζωή  μου,  για  πάνω από 20  έτη .

Απέκτησα  HASHIMOTO  για  το οποίο  παίρνω  Euthyrox  που με  ανακουφίζει  κάπως  και  εργάζομαι  πάνω  στον   να  αποκτήσω  πιο σωστό ύπνο, με  το  να  τρώω  αυτά  που πρέπει  (ο ζωμός  από κόκκαλα  άρχισε  να  θαυματουργεί ).

Διάβασα   για  το  στοιχείο  5-ΗΤΡ  στο βιβλίο σας.  Τι  είναι αυτό , μπορώ  να  το βρω  εύκολα ?

Την  ΚΑΛΗΜΕΡΑ  μου !!