X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

Γιώργος Μεσσαρίτης
07/11/2016
Γλυκερία Γκρέκου
03/01/2017
Όλα

Γαβριήλ Καραμπατζάκης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το βιβλίο του συναδέλφου μου Μυλωνά Παναγιώτη «Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων». Είναι πολύ καλά και απλά γραμμένο και όσον αφορά την περιγραφή και τον εντοπισμό αυτού του προβλήματος υγείας που έχει πολλά πρόσωπα, αλλά και όσον αφορά την στρατηγική αντιμετώπισής του, που παραθέτει πολύ συστηματικά, για την αντιμετώπισή του και οδηγεί σε έναν καλύτερο τρόπο διατροφής και διαβίωσης που όλοι μας χρειαζόμαστε.
Είναι ένας συμπυκνωμένος θησαυρός γνώσεων και εμπειριών σχετικά με το παραπάνω θέμα, αφού μέσα στις 220 σελίδες του έχει συμπεριλάβει μία βιβλιογραφία 71 βιβλίων, που σημαίνει πολύ καλή επιστημονική τεκμηρίωση στα όσα αναφέρονται.
Εμένα προσωπικά με βοήθησε πολύ στο να βάλω σε μία σειρά πολλές πληροφορίες που ψάχνω καιρό τώρα για θέματα διατροφής και υγείας γενικότερα, που μέχρι τώρα τα είχα σαν «πλίνθους και κέραμους ατάκτως ερριμμένα».
Αρχίζω αμέσως την εφαρμογή της στρατηγικής που προτείνει το βιβλίο, μιας και μερικά από τα συμπτώματα που αναφέρονται, με αφορούν και ευελπιστώ να επανέλθω με «καλά νέα».
Σ’ ευχαριστώ Παναγιώτη που μοιράστηκες μαζί μας αυτές τις γνώσεις σου και εμπειρίες, χάρηκα πολύ που σε βοήθησαν να ξεπεράσεις τα προβλήματα υγείας που είχες και σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στον δρόμο που άνοιξες και πιστεύω να μας κρατάς ενήμερους.