X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
19/10/2015
Αργύρης Πλέσιας
21/10/2015
Όλα

Δρ. Νικόλαος Λιάπης

Μηχανολόγος Μηχ.- Ερευνητής, συγγραφέας του βιβλίου "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ"

Διάβασα το βιβλίο του Παναγιώτη Μυλωνά “Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων”. Γνωρίζω προσωπικά τον συγγραφέα-ερευνητή , παρακολουθώ το ερευνητικό του έργο εδώ και χρόνια και εκτιμώ απεριόριστα τις γνώσεις του. Παρόλα αυτά, η τεκμηρίωση των προβλημάτων που προκαλεί το άγνωστο στους πολλούς Σύνδρομο που περιγράφεται είναι πραγματικά εκπληκτική. Κατανοούμε μέσα από τα κεφάλαια του βιβλίου πόσο σημαντικός για την εξέλιξη των ασθενειών είναι ο μηχανισμός κόπωσης των επινεφριδίων, των αδένων που ελέγχουν σε σημαντικό βαθμό το ορμονικό μας σύστημα και μέσω αυτού το ανοσοποιητικό.
Με αφορμή όμως την περιγραφή του Συνδρόμου και την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί για την αντιμετώπισή του, ο συγγραφέας αναλύει σε βάθος την άρρηκτη σχέση της υγείας με τη διατροφή αλλά και το στρες, καθώς και την γενικότερη στάση ζωής που πρέπει να υιοθετήσουμε για να ανακτήσουμε και να διατηρήσουμε την υγεία μας.
Παρά την επιστημονική τεκμηρίωση, το βιβλίο είναι φιλικό στον μέσο αναγνώστη βοηθώντας τον με χαρακτηριστικά και ευκολομνημόνευτα συμπεράσματα να κατανοήσει και να εφαρμόσει τις βασικές του αρχές.
Διαβάστε λοιπόν το βιβλίο του Παναγιώτη Μυλωνά “Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων”. Επισκεφτείτε ακόμη το σάιτ https://www.yourhealthinyourhands.gr/ και ενημερωθείτε για την προβληματική αυτή κατάσταση.