X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

Σάββας Μελισσόπουλος
04/01/2016
ΧΡΥΣΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
17/02/2016
Όλα

Δημοσθένης Τσαβαλιάς

Καθηγητής Γαλλικής Φιλολογίας

Αγαπητε φιλε Παναγιωτη απ το απωτατο παρελθόν η Ιατρική ΕΡΕΥΝΑ σου
στο θεμα Υγείας οργανων Ανθρωπινου ΣΩΜΑΤΟΣ αποτυπωνεται λεπτομερως
στο νεο βιβλίο σου με τιτλο Συνδρομο Κοπωσης Επινεφριδιων…
Η τεραστια προσπαθεια σου ως σκαπανευς πληροφοριων για θεματα ΑΓΩΓΗΣ Υγείας διαφορες ΜΟΡΦΕΣ διαδικασίας κ τροποποίησης υγείας πραξεων κ εφαρμογων καθως επίσης ενας πολυπικοιλος οδηγος ενημέρωσης στα θεματα ενδοκρινικου συστήματος. Οι παθησεις κ οι επιπτώσεις καθως επισης κ η ΕΞΕΛΙΞΗ αυτων περιγραφονται με τον απαιτουμενο ιατρικο σεβασμό κ την απαραμιλλη ΔΙΑΓΝΩΣΗ ετσι ωστε στο ΣΥΝΟΛΟ τους να αποφευχθεί εγκαιρα το αρνητικο γεγονός. Οι στρατηγικες σου κ τα σωστά βηματα που αναφερονται στο συγκεκριμένο βιβλιο αποτυπωνουν ΠΛΗΡΩΣ την ΠΡΟΛΗΨΗ κ την επιτευξη ΚΑΛΗΣ Υγείας ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο Ανθρωπινο Σωμα. Ενα βιβλιο γ ΟΛΕΣ τις Βιβλιοθήκες Ενα μεγαλο Ευχαριστώ γ την ΓΝΩΣΗ που προσφερες σε ΟΛΟΥΣ.