Νέα Κυκλοφορία

Παναγιώτης Μυλωνάς

 “ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
Η Υγεία στα χέρια σας”

Ο Παναγιώτης Μυλωνάς (συγγραφέας του βιβλίου “Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων”), γίνεται ο ξεναγός σας, σε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο βιβλίο για το διαχρονικό θέμα της αντιγήρανσης! Ένας οδηγός για μια πιο ποιοτική ζωή, εμπλουτισμένο με συμβουλές διατροφής και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον κάθε αναγνώστη.

Από τις Εκδόσεις Πηγή, κυκλοφορεί ένας ύμνος στη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, με τίτλο “Το βιβλίο της Αντιγήρανσης“.

Δεν γνωρίζουμε, τι δεν γνωρίζουμε !

Το βιβλίο που θα κρατήσετε στα χέρια σας, ίσως είναι από τα σπουδαιότερα δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας και μπορεί να σας ευγνωμονεί για το υπόλοιπο της ζωής σας. Το συγγραφικό αυτό έργο, αποτελεί έναν ύμνο στην λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς και στους θαυμάσιους αμυντικούς μηχανισμούς τους οποίους διαθέτει, ώστε να  αντιμετωπίζει και να ξεπερνά όλες τις δυσλειτουργίες που του δημιουργούμε. Θα ανακαλύψουμε μαζί ότι το σώμα μας δεν κάνει λάθη, αλλά προσπαθεί πάντα με τους μηχανισμούς του να αυτοπροστατεύεται, να προσαρμόζεται κάθε φορά και να αντιμετωπίζει  τους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς κινδύνους, με έναν και μοναδικό σκοπό : την με πάση θυσία διαφύλαξη και προστασία της υγείας μας.

Όταν ξεκινούσα την συγγραφή αυτού του βιβλίου, είχα θέσει-ορίσει κάποιες προδιαγραφές τις οποίες έπρεπε να τηρεί αυτό, πριν την έκδοσή του. Έπρεπε κατ’ αρχάς να είναι καινοτόμο και να είναι σε απλή και κατανοητή γλώσσα από όλους. Όφειλε να καταρρίπτει όλους τους μύθους γύρω από την διατροφή και την πρόληψη. Να είναι διαχρονικό και να μην τελειώνει με μια ανάγνωση. Να αποτελεί έναν σημαντικό σύμβουλο και οδηγό, τον οποίο θα μπορεί να συμβουλεύεται ο καθένας ανά πάσα στιγμή. Να μην υπάρξει αναγνώστης ο οποίος διαβάζοντάς το, να μην βρει κάποια χαμένα κομμάτια του πάζλ των προβλημάτων , τα οποία πιθανόν να τον απασχολούσαν και να μην εμπνευστεί, όσον αφορά τον πολύ σπουδαίο χώρο της πρόληψης. Να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αναγνωστών. Να περιέχει πολλά tips διατροφής, πρόληψης και υγείας και τέλος να αποτελεί ένα πολύτιμο δώρο γνώσης, πληροφόρησης, σωστής ενημέρωσης και αισιοδοξίας για όλους τους ανθρώπους. Αν έχω πετύχει αυτούς τους στόχους, θα το κρίνετε μόνον εσείς οι αναγνώστες. Καλώς ορίσατε στον Σύγχρονο Οδηγό Πρόληψης και Μακροζωίας και σε ένα υπέροχο ταξίδι εξερεύνησης του θαυμαστού κόσμου της λειτουργίας του οργανισμού μας, στο οποίο θα έχω την τιμή να είμαι ο ξεναγός σας !

Καλή  σας ανάγνωση

Μυλωνάς Παναγιώτης

Συγγραφέας-Ερευνητής

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Το βιβλίο της Αντιγήρανσης
Συγγραφέας: Παναγιώτης Μυλωνάς
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 17 ευρώ
Σελίδες: 390
ISBN: 978-960-627-052-9

Μπορείτε να το βρείτε εδώ https://iwrite.gr/bookstore/vivlio-antigiransis/

Και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

 

Με την εγκυρότητα του :        www.yourhealthinyourhands.gr

 

Pin It on Pinterest