X

Φόρμα Παραγγελίας


  • Κόστος Βιβλίου: 15€
  • Price: 15,00 €
  • 2,00 €
    παράδοση με Courier σε 1 έως 2 ημέρες
  • 0,00 €
    Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και προστασίας των δεδομένων που υποβάλατε.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
security Για τη δική σας ασφάλεια. η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το βιβλίο.
X

Περίληψη βιβλίου


Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας προσωπικής υπόσχεσης την οποία είχα δώσει στον εαυτό μου, όταν αντιμετωπίζοντας έναν όλεθρο (havoc) στην υγεία μου, άγνωστης προέλευσης και με την εμφάνιση πολύ περίεργων συμπτωμάτων ταυτόχρονα, αβοήθητος από την συμβατική ιατρική και ψάχνοντας για ελπίδες και για απαντήσεις, χτυπώντας πολλές πόρτες και ΄΄πορευόμενος εν σκιά θανάτου΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δαυίδ στους Ψαλμούς, ότι αν κάποια στιγμή μπορέσω και βρω την άκρη, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε όσους δείξουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Παθήσεων στην Αμερική CDC (Centers for Disease Control), το 90% των χρόνιων παθήσεων του οργανισμού μας, οφείλονται στο stress, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτό (φυσικό, διατροφικό, συναισθηματικό, περιβαλλοντικό). Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα το οποίο διαπραγματευόμαστε-αναλύουμε με απλά λόγια , όπου δίνουμε και τους τρόπους ελέγχου-προφύλαξης και διαχείρισης από τις καθημερινές προκλήσεις των στρεσογόνων καταστάσεων.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν ασχολείται με την τόσο κοινή-άγνωστη πάθηση, η οποία ονομάζεται σύνδρομο κόπωσης επινεφριδίων (adrenal fatigue syndrome), η οποία δυστυχώς βαίνει καθημερινά ολοένα με αυξανόμενες διαστάσεις, προσβάλλοντας όλες τις ηλικίες και δημιουργώντας στον οργανισμό ένα τέτοιο ντόμινο δυσμενών συμπτωμάτων, τα οποία και μόνο στο διάβασμα-άκουσμα αυτών, δημιουργούν ρίγη.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων, όπως είναι :

Νέα Κυκλοφορία

Παναγιώτης Μυλωνάς

                                     ΄΄ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
                                               Η Υγεία στα χέρια σας ΄΄

 

Ο Παναγιώτης Μυλωνάς (συγγραφέας του βιβλίου ΄΄ Σύνδρομο Κόπωσης Επινεφριδίων ΄΄), γίνεται ο ξεναγός σας, σε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο βιβλίο για το διαχρονικό θέμα της αντιγήρανσης! Ένας οδηγός για μια πιο ποιοτική ζωή, εμπλουτισμένο με συμβουλές διατροφής και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον κάθε αναγνώστη.

Από τις Εκδόσεις Πηγή, κυκλοφορεί ένας ύμνος στη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, με τίτλο “Το βιβλίο της Αντιγήρανσης“.

Δεν γνωρίζουμε, τι δεν γνωρίζουμε !

Το βιβλίο που θα κρατήσετε στα χέρια σας, ίσως είναι από τα σπουδαιότερα δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας και μπορεί να σας ευγνωμονεί για το υπόλοιπο της ζωής σας. Το συγγραφικό αυτό έργο, αποτελεί έναν ύμνο στην λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς και στους θαυμάσιους αμυντικούς μηχανισμούς τους οποίους διαθέτει, ώστε να  αντιμετωπίζει και να ξεπερνά όλες τις δυσλειτουργίες που του δημιουργούμε. Θα ανακαλύψουμε μαζί ότι το σώμα μας δεν κάνει λάθη, αλλά προσπαθεί πάντα με τους μηχανισμούς του να αυτοπροστατεύεται, να προσαρμόζεται κάθε φορά και να αντιμετωπίζει  τους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς κινδύνους, με έναν και μοναδικό σκοπό : την με πάση θυσία διαφύλαξη και προστασία της υγείας μας.

Όταν ξεκινούσα την συγγραφή αυτού του βιβλίου, είχα θέσει-ορίσει κάποιες προδιαγραφές τις οποίες έπρεπε να τηρεί αυτό, πριν την έκδοσή του. Έπρεπε κατ’ αρχάς να είναι καινοτόμο και να είναι σε απλή και κατανοητή γλώσσα από όλους. Όφειλε να καταρρίπτει όλους τους μύθους γύρω από την διατροφή και την πρόληψη. Να είναι διαχρονικό και να μην τελειώνει με μια ανάγνωση. Να αποτελεί έναν σημαντικό σύμβουλο και οδηγό, τον οποίο θα μπορεί να συμβουλεύεται ο καθένας ανά πάσα στιγμή. Να μην υπάρξει αναγνώστης ο οποίος διαβάζοντάς το, να μην βρει κάποια χαμένα κομμάτια του πάζλ των προβλημάτων , τα οποία πιθανόν να τον απασχολούσαν και να μην εμπνευστεί, όσον αφορά τον πολύ σπουδαίο χώρο της πρόληψης. Να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αναγνωστών. Να περιέχει πολλά tips διατροφής, πρόληψης και υγείας και τέλος να αποτελεί ένα πολύτιμο δώρο γνώσης, πληροφόρησης, σωστής ενημέρωσης και αισιοδοξίας για όλους τους ανθρώπους. Αν έχω πετύχει αυτούς τους στόχους, θα το κρίνετε μόνον εσείς οι αναγνώστες. Καλώς ορίσατε στον Σύγχρονο Οδηγό Πρόληψης και Μακροζωίας και σε ένα υπέροχο ταξίδι εξερεύνησης του θαυμαστού κόσμου της λειτουργίας του οργανισμού μας, στο οποίο θα έχω την τιμή να είμαι ο ξεναγός σας !

                                                                                       Καλή  σας ανάγνωση

                                                                                    Μυλωνάς Παναγιώτης                                                                         

                                                                                    Συγγραφέας-Ερευνητής                                                                                                                                                                                                                         

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Το βιβλίο της Αντιγήρανσης 
Συγγραφέας: Παναγιώτης Μυλωνάς
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 17 ευρώ
Σελίδες: 390
ISBN: 978-960-627-052-9

Μπορείτε να το βρείτε εδώ https://iwrite.gr/bookstore/vivlio-antigiransis/

Και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

 

 Με την εγκυρότητα του :        www.yourhealthinyourhands.gr

 

Ετικέτες: , , , , ,


Η άποψή σας: